banner388

Muhsin Yazıcıoğlu Suikaste Mi Uğradı?

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesi kaza mıydı, suikaste mi uğradı? Bu olayla ilgili yeni iddialar var?

Muhsin Yazıcıoğlu Suikaste Mi Uğradı?

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesi kaza mıydı, suikaste mi uğradı? Bu olayla ilgili yeni iddialar var?

06 Ağustos 2016 Cumartesi 11:44
Muhsin Yazıcıoğlu Suikaste Mi Uğradı?

Büyük Birlik Partisi Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009 tarihinde, içinde bulunduğu helikopteri bilinmeyen bir sebepten dolayı düşmesi sonucu vefat etmişti. Helikopterde bulunan  İHA muhabiri İsmail Güneş 112 Acil Servisi arayarak, yaptığı görüşmede bacağının kırık olduğunu, helikopterde bulunanlardan sadece BBP Sivas il Başkanı Erhan Üstündağ'ın inlediğini, ne BBP Sivas il başkan yardımcısı Murat Çetinkaya ne de pilot Kaya İstektepe'den ses geldiğini, Muhsin Yazıcıoğlu'nu ise göremediğini söylemişti. Ancak bu görüşme İsmail Güneş'in son konuşması olmuştu. 

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesiyle ilgili şüpheliler arasında adı geçen Yarbay Davut Uçum, Astsubay Aydın Özsıcak ve Emniyet Müdürü Dursun Özmen'in FETÖ üyesi çıkması bu olayın 'suikast' mi olduğu sorusunu tekrar akıllara getirdi.

İHA muhabiri İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş bu konuda açıklamalarda bulundu. Güneş, "Bu  dosyadan 15 Temmuz darbesi ve Cumhurbaşkanımıza suikast çıktı. Olay faili meçhul değildir. Kocamı, Muhsin Yazıcıoğlu'nu ve helikopterdeki diğer kişileri FETÖ öldürüp, dosyayı da kapatmıştır. Eşimin ölüm şekli bile bunun en büyük kanıtıdır. Eşim helikopter düştükten sonra 4-6 saat içinde ölmüş, cesedi ise 5 gün sonra 600 metre uzaklıkta bulunmuştur. Telefon görüşmesinde helikopterin içinde sıkıştığını söylemişti. Peki nasıl koltuğu söküp bu kadar uzaklaştı? Eşimin üzerinde 20 cm kar vardı ama koltuk tertemizdi. Çenesi kırık bir insan telefonda nasıl öyle düzgün konuşur? Kaburgası kırık biri nasıl 600 metre ilerleyebilir? Çenesi ve kaburgası 4 yerinden kırıkmış, bu bize söylenmedi. Eşimin kamersındaki görüntüler Genelkurmay'a teslim edildi. Görüntülerde siyah giyimli adamlar vardı. Eşimi onlar öldürüp, helikopterin cihazlarını çaldırlar. Bu dosyadan darbe çıktı. Bu kişiler daha sonra tutuklandıysa da rapor düştü. Eşimi katledip, bizimle alay ettikleri için herkese kızgınım. Dosyanın 3 şüphelisi yaşanan son darbeden tutuklandı ama bazıları hala görevde. AİHM'ye gidip devletimi şikayet edemem. Ülkemin adaleti bu olayı çözecektir." dedi. Bu olayın şüphelilerinden Yarbay Davut Uçum ve Astsubay Aydın Özsıcak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da suikast girişiminde bulundu. Bu da gösteriyor ki  Muhsin Yazıcıoğlu FETÖ tarafından öldürüldü." diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 06.08.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.