banner388

Lig’de Kalma Mücadelesi Kıyasıya Devam Ediyor

Süper Lig’de haftalar ilerledikçe ligde kalma mücadelesi giderek kızışıyor

Lig’de Kalma Mücadelesi Kıyasıya Devam Ediyor

Süper Lig’de haftalar ilerledikçe ligde kalma mücadelesi giderek kızışıyor

20 Şubat 2017 Pazartesi 14:54
Lig’de Kalma Mücadelesi Kıyasıya Devam Ediyor

21 hafta bir maç dışında geride kalırken ligde kalma mücadelesi veren takımlar ön plana çıkıyor.  Ligin alt sıralarında yer alan takımlardan Çaykur Rizespor ve Gaziantepspor rakipleriyle berabere kalırken, Adanaspor ise Osmanlıspor’a 5-1’lik skorla mağlup oldu.

Rizespor ise sahasında oynadığı Galatasaray maçından 1 puan alarak biraz daha iyi konuma gelen Karadeniz ekibi, diğer takımlara oranla daha şanslı durum bulunuyor.

Düşme hattında puan kaybeden tek takım Adanaspor oldu. Osmanlıspor’a 5-1 gibi farklı skorla mağlup olan Adana ekibi, topladığı 17 puanla 17. sırada yer alıyor. Son 4 karşılamada sadece 1 galibiyeti bulunan Aytemiz Alanyaspor ise, 21 puanla potanın 1 puan üstünde mücadele veriyor. Sergen Yalçın’ın takımın başına gelmesiyle son haftaların çıkış yakalayan ekibi haline gelen Kayserispor, oynadığı son 4 karşılaşmadan 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak alt sıralardan uzaklaşma yolunda önemli adımlar atmış durumda.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberTffSüper Lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.