banner388

İlk Maç Bursaspor-Trabzonspor

Süper Lig’e verilen ara bu akşam oynanacak Bursaspor-Trabzonspor maçıyla son buluyor.

İlk Maç Bursaspor-Trabzonspor

Süper Lig’e verilen ara bu akşam oynanacak Bursaspor-Trabzonspor maçıyla son buluyor.

13 Ocak 2017 Cuma 12:16
İlk Maç Bursaspor-Trabzonspor

Süper Lig’e verilen ara bu akşam oynanacak Bursaspor-Trabzonspor maçıyla son buluyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçı bu akşam Bursa’da oynanacak maçla start alıyor. Devre arası döneminde takımlar transfer süreci üzerinde yoğunlaşırken bir yandan da yoğun geçen kamp çalışmalarıyla ligin ikinci yarısına hazırlandı.

Devre arası transfer döneminde en hareketli kulüplerin başında belki de Trabzonspor geliyor. Yapmış olduğu 4 önemli transferle takımını güçlendiren Bordo Mavililer ligin ikinci yarısına iddialı giriyor. Carl Medjani, Olcay Şahan, Emmanuel Mas ve Joao Perreira transferiyle ses getiren Trabzonspor kulübü bu akşam oynayacağı Bursaspor maçında yeni oyuncularına yer vermesi durumunda gösterecekleri performans şimdiden merak ediliyor.

Spor Toto Süper Lig’in 17. Haftasında karşılaşacak olan 2 takım 81. Lig maçına çıkıyorlar. Şu ana kadar Trabzonspor’un Bursaspor’a karşı lig maçlarında 40-11 üstünlüğü bulunuyor.

Saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.