banner388

İki Belediyeye Operasyon

Bu sabah erken saatlerde Mardin Kızıltepe Belediyesi ve Bitlis Belediyesine operasyon düzenlendi.

İki Belediyeye Operasyon

Bu sabah erken saatlerde Mardin Kızıltepe Belediyesi ve Bitlis Belediyesine operasyon düzenlendi.

24 Kasım 2016 Perşembe 09:08
İki Belediyeye Operasyon

Sabah erken saatlerde Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ekipleri, Mardin Kızıltepe Belediyesine operasyon düzenledi ve operasyon kapsamında ilk belirlemelere göre belediyenin yazı işleri müdürü, fen işleri müdürü, sosyal işleri müdürü ve temizlik işleri müdürleri gözaltına alındı. 

Mardin'de devam eden operasyonlar kapsamında Mardin Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe olan Artuklu belediyesine, Dargeçit, Nusaybin, Derik ve Mazıdağı belediyelerine kayyum atanmıştı. 

Bununla beraber yine sabahın erken saatlerinde Bitlis Belediyesine de özel harekat polislerinin çevrede geniş güvenlik önlemleri aldığı bir operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele ekipleri Bitlis Belediyesine girip, içeride arama yaptı.Operasyonda polis, Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan ve 'Eş başkan' Nevin Daşdemir Dağkıran'ın evlerinde arama yaptı ve sonrasında Olan ile Dağkıran gözaltına alındı. Belediye binası ve Olan ile Dağkıran'ın makam odalarında yapılan arama sonrasında bazı belgelere el koydu. 
 

Son Güncelleme: 24.11.2016 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.