banner388

Emeklilere Bir Müjde Daha

SGK, emeklilere banka promosyonu verilmesi konusunda Garanti Bankası ile de protokol imzaladı.

Emeklilere Bir Müjde Daha

SGK, emeklilere banka promosyonu verilmesi konusunda Garanti Bankası ile de protokol imzaladı.

03 Şubat 2017 Cuma 12:09
Emeklilere Bir Müjde Daha

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK), emekliliklere banka promosyonu verilmesi konusunda Ziraat Bankası ve İş Bankası sonrasında Garanti Bankası ile de protokol imzaladı.

SGK konu hakkında yaptığı yazılı açıklamaya göre, promosyon ödenmesi için özel bankalarla yaptığı görüşmeler sonucunda üçüncüyü anlaşmayı, 440 bin emekli müşterisine hizmet veren Garanti Bankası ile imzaladı. 

Garanti Bankası ile imzalanan protokol ile yaklaşık 11,5 milyon emekliye aylıkları karşılığında toplamda 6 milyar TL'ye yakın bir tutar ödenecek ve promosyon ödemelerine en geç mart ayında başlanacak. Ödemelere Nisan ve Mayıs aylarında da devam edilecek ve eemekliler, SGK ile protokol imzalayan bankalara müracaat edebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa sarıyar 2017-02-03 22:33:28

Hayıyırlı olsun bankalar emeklileri elde etmek için sıraya girmişler söğüşlemek için