banner388

Uçağı su bastı!

Atatürk Havaalanında Fas Kraliyet Havayollarına ait uçağı tesisatta meydana gelen arıza sebebiyle su bastı.

Uçağı su bastı!

Atatürk Havaalanında Fas Kraliyet Havayollarına ait uçağı tesisatta meydana gelen arıza sebebiyle su bastı.

28 Eylül 2016 Çarşamba 19:52
Uçağı su bastı!

Alınan bilgilere göre, Fas Kraliyet Havayolları’na ait Atatürk Havalimanı'ndan saat 17.05'te Kazablanka'ya gitmek için havalanmaya hazırlanan AT911 sefer sayılı uçağı, su tesisatında meydana gelen arıza sebebiyle kargo kısmını su bastı.
Bir saat kadar uçağın içerisinde bekletilen 185 yolcu uçaktan indirilerek terminale yollandı. Uçakta yer alan yolculardan Atilla Yaradılmış, “Uçağa bindik yaklaşık bir saat uçakta bekledik. İçeride sıvı tesisatıyla ilgili bir sıkıntı olduğunu belirttiler. Uçağın alt kısmında su kaçağı olduğunu belirttiler. Hala beklemekteyiz mağdur olduk” şeklinde konuştu.
Boeing 767 tipi uçağın altından suların aktığı göze çarparken park yeri kısa zamanda su ile kaplandı. Fas Kraliyet Havayolları’nın uçağı meydana gelen arıza sebebiyle rötara girdi. 
 

Son Güncelleme: 28.09.2016 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.