banner388

Şampiyonluk yolunda üç haftada 5 puan. 
İki deplasman dan birer puan ki;  bunlar ligin şampiyonlukta en iddialı takımlarından Altay ve Bandırma. 
Evinde oynadığın takımda öyle böyle değil, her zaman play off için mücadele eden Ümraniye spor. Ve bu takıma üç gol atıyorsun. 
Geçen sezondan kalan yenilmemezlik serin devam ederken,
Ve sorunun sadece yeni transferlerin takımdaki uyumu olduğunu bile bile,
Sen hala utanmadan sıkılmadan bu kadroyu oluşturanlara, kulüp başkanına sallıyorsun..
Bence eleştiriyi başkana değil, on biri oluşturan hoca ve teknik heyete yapmalısın…
Mesela, maçtan önce sakat olan Boli’nin, ben oynamak istiyorum diyerek kahraman olması için oynamasına izin veren ve sonrasında saha içinde 35’lik POTE’nin arkasından nal toplamasına , ilk golün sebebiyeti olmasına  ve 36.dakikada sakatlığının nüksetmesinden oyun dışı kalmasına neden olan Ertuğrul hoca ve ekibini eleştirelim.
Mesela, takımı  4 – 1 – 4 – 1  sisteminde oynatırken dörtlü defansın önünde, hızlı ve çok koşan bir topçuyu oynatması gerekirken, ağır ve yavaş olan Muhsin’i  oynattığı için Ertuğrul hoca ve ekibini eleştirelim.
Topla buluştuğunda,rakibin sağ bekinin ağır ve yavaş olmasını en iyi şekilde değerlendiren Plumain’i  oyundan alan Ertuğrul hoca ve ekibini eleştirelim.
Kulübede başlattığı İlyas Kubilay’ı, tekrar kulübede maçı bititdirdiği için Ertuğrul hoca ve ekibini eleştirelim.
Unutmadan bu takımın on birinde oynayan ve Covid 19 testi pozitif olan üç topçumuzun olduğunu da unutmayalım.
Hazırlık kampı süresinde pandemi nedeniyle maç yapmamanın eksikliğini yaşayan bu takımın tüm eleştirilere rağmen yanında olduğumuzu hissettirelim…
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.