banner388
banner390
banner410
banner408

Antalyaspor’da Eto şoku yaşanıyor

Kamerunlu yıldızın menajeri Wilfried De Happi’den gündemi sarsacak bomba iddialar geldi.

banner269

Antalyaspor’da Eto şoku yaşanıyor

Kamerunlu yıldızın menajeri Wilfried De Happi’den gündemi sarsacak bomba iddialar geldi.

05 Eylül 2017 Salı 16:42
Antalyaspor’da Eto şoku yaşanıyor

Kırmızı beyazlı yöneticilerin Samuel Eto’ya karşı sergilenen tutumdan oyuncunun rahatsız olduğunu ifade eden De Happi, önemli açıklamalarda bulundu.

Ayrılması için para teklif edilmiş

Menajerinin ifadesine göre Antalyaspor’dan  ayrılması için Eto’ya para teklif edilirken bu tavrın Kamerunlu yıldızda şok etkisi yarattığını belirtildi. Yaşanan bu gelişmeler ışığında menajer De Happi,  oyuncunun sezon içerisinde sahada üzerine düşeni yaptığını işaret etti.

Menajeri Eto’nun takımdan ayrılacağını belirtti

Antalyaspor taraftarına Samuel Eto’nun büyük ilgi duyduğunu belirten De Happi, “Bizim için gayet net, Antalyaspor başkanına da söyledik. Ortada bir boşanma var. İyi ya da kötü bir boşanma artık var. Eto’o gitmek istediğini dile getirdi. Biz gitmek istiyoruz. Eto’o artık mutsuz ve kafası dolu. Bu saatten sonra iki yol var, ya oyuncunun gitmesine izin verip tekrar mutlu olmasını sağlamak ya da şartları Eto’o’nun mutlu olacağı duruma getirmek. Eto’o’nun önceliği Antalyaspor ama Antalyaspor olmazsa da Türkiye’de kalmak istiyor. Çünkü kendisi Türkiye’de çok mutlu” ifadesini kullandı.
 

Son Güncelleme: 05.09.2017 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.