banner388
banner390
banner410

Artık skora endekslendik,
Üç puana endekslendik.. 
Ve son dokuz hafta !!
Bu dokuz haftada iki maç, yani 6 puan kaybetme lüksümüz var.. 
Bir haftada üç maç oynamak ve bu üç maçta da 9 puan çıkarmak, takdir edersiniz ki her yiğidin harcı değil. Üstelik te, Manisa deplasman, Amed ve Kırklareli deplasman..  (Kırklareli evinde  son altı maçtan üç puan çıkarmış bir takım…) Biri şampiyonluğa oynayan rakibimiz, diğer ikisi de düşmemeye oynayan ve ligin en tehlikeli ve ne yapacakları belli olmayan takımlar..
Şu an TFF 1.liginde çıkmaya ve play-of oynamaya çalışan takımlara bir bakın, hangisi hem göze hoş gelen sistemsel, taktiksel  bakımdan  beş yıldız bir top oynuyor.. 
Biz yıllardır ne için çabalıyoruz bu çamurda, statları bile olmayan bu takımlar arasında….
Şimdi yakalamışız güzel bir ortamı,
 İnanmış bir şehri
Reklam dahi olsa deplasmana bile gelen  vekilleri
Gerçek hayatta bu zor ekonomik durumda yüzü gülmeyen  bu şehrin en azından bu armanın getirdiği başarı ve tırmanış sayesinde bir haftasının pozitif ve güneşli geçmesine neden olanları alkışlamasına ve sevinmelerine neden kısıtlama getiriyoruz anlamış değilim….
Tamam haklısınız, sizin gördüğünüzü yazdığınızı bu şehirde kabul ediyor,
Ama bırakın da şu son dokuz  haftada, yıllardır yaşamadığı umudu yaşasın bu şehir……

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.