Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’da sakatlık haberleri can sıkmaya devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekibin golcü oyuncusu Marius Mouandilmadji, antrenmanda şanssız bir sakatlık yaşadı. Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, başarılı santrforun sağlık durumu hakkında taraftarları üzen açıklamayı yaptı. Başkan Yıldırım, Marius’un en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu.
3 KRİTİK MAÇTA OLMAYACAK
Yaklaşık 1.5 ay takımdan ayrı kalması beklenen Marius Mouandilmadji, Samsunspor’un ligdeki kritik virajlarında takımını yalnız bırakacak. Golcü futbolcu; Kocaelispor, Çorum FK ve Erzurumspor karşılaşmalarında kesin olarak forma giyemeyecek. Teknik heyet, Marius’un yokluğunda santrfor bölgesinde oluşacak büyük boşluğu doldurmak için alternatif planlar üzerinde çalışmaya başladı.
HEDEFİ TRABZON MAÇI!
Sakatlığı sonrası hemen tedavisine başlanan tecrübeli forvetin durumu milli ara sonrasında yeniden değerlendirilecek. Sağlık ekibinin yoğun mesai harcayacağı milli takım arasının ardından, Marius’un Trabzonspor ile oynanacak kritik karşılaşmaya yetişip yetişmeyeceği ise tedavi sürecinin ilerleyişine göre netlik kazanacak.




