Samsun’da denizde akıntıya kapılan öğretmenden acı haber: Hastanede hayatını kaybetti
Samsun’da denizde akıntıya kapılan öğretmenden acı haber: Hastanede hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın sezon başından beri bas bas bağırdığı "Forvet transferi şart, sezon uzun" uyarısı, ne yazık ki çok acı bir şekilde gerçeğe dönüştü. Gazeteci Selçuk Kaya'nın haberine göre; Teknik direktör Fink Marius ve Fatih Kaya ikilisinin yeterli olduğu yönündeki ısrarcı ve diretici tutumuna karşı çıkan Başkan Yıldırım, adıyla sanıyla bir "futbol kahini" gibi yaşanacakları önceden gördü.

KORKULAN BAŞA GELDİ!

Başkan Yüksel Yıldırım’ın sakatlık risklerine karşı yaptığı vizyoner ve haklı uyarılara kulak tıkayan teknik heyet, sert bir gerçekle yüzleşti. 3 yıldır sakatlık yüzü görmeyen Marius Mouandilmadji antrenmanda sakatlanarak tam 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Kırmızı beyazlı ekibe bir darbe de Fenerbahçe maçında geldi; takımın diğer hücum kozu Fatih Kaya da sakatlanarak revire katıldı.

İKİ OYUNCUYLA GÖRÜŞÜYORUZ

Yaşanan bu şok sakatlıkların ardından haklılığı tescillenen Başkan Yüksel Yıldırım, forvet transferi konusunda ipleri tamamen eline aldı ve kararının net olduğunu vurguladı. Yıldırım, taraftara müjdeyi şu sözlerle verdi:"Ben sezonun uzun olduğunu, sakatlıkların olabileceğini söylemiştim. Marius 3 senedir sakatlanmamıştı ama antrenmanda sakatlandı, 6 hafta yok. Fenerbahçe maçında da Fatih Kaya sakatlandı. Takımın bir forvete ihtiyacı var. Şu an iki oyuncuyla birden görüşüyoruz."