banner388

Yeni transferin sakatlanması camiada moralleri bozdu... TALLO ŞOKU 

Samsunspor'un yeni transferi Junior Tallo, Keçiörengücü karşısında oyuna ikinci yarı dahil oldu. Tecrübeli forvet, oyuna girdikten 8 dakika sonra sakatlanarak saha kenarına alındı. 

Yeni transferin sakatlanması camiada moralleri bozdu... TALLO ŞOKU 

Samsunspor'un yeni transferi Junior Tallo, Keçiörengücü karşısında oyuna ikinci yarı dahil oldu. Tecrübeli forvet, oyuna girdikten 8 dakika sonra sakatlanarak saha kenarına alındı. 

05 Şubat 2022 Cumartesi 16:18
Yeni transferin sakatlanması camiada moralleri bozdu...  TALLO ŞOKU 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un başı sakatlıklarla büyük dertte. Özellikle yeni transferlerin sakatlıkları nedeniyle büyük sorunlar yaşayan kırmızı beyazlı ekipte, Junior Tallo'da şanssız bir sakatlık yaşadı. Büyük uğraşlar sonucunda lisansı bu maça yetişen Tallo, Keçiörengücü karşılaşmasının ikinci yarısında Cihan'ın yerine oyuna dahil oldu. Oyuna girdikten kısa bir süre sonra sakatlanan tecrübeli forvet, tedbir amaçlı olarak kenara alındı. 

KULÜBEDEN İZLEDİ 

Tecrübeli forvetin, yapılacak kontrollerinin ardından sakatlığının ne boyutta olduğu kulüp tarafından açıklanacak. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Junior Tallo'nun sakatlığının ciddi olmaması için dua ederken; gözler kulüpten yapılacak açıklamaya çevrildi. Takım arkadaşlarını kulübeden takip eden Tallo'nun sakatlığından dolayı son derece üzgün olduğu da gözlerden kaçmadı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2022-02-06 10:18:05

Sakat gelmiştir abi.samsunun kaderi zaten bu.

Avatar
Seydullah 2022-02-06 12:54:14

Şaşırdıkmı

Misafir Avatar
Aydin 2022-02-06 14:38:20 @Seydullah

Yoo sasirmadik siradan durum oldu buTaraftarlar olarak bagisiklik kazandik bu ise eskisi gibi sekerimiz tansiyonumuz firlamiyo

Beğenmedim! (0)
Avatar
XXX 2022-02-05 20:39:10

Bence bu arkadaşta sakat geldi 8 dakika yetti.valla artık başkana transfer yaptırmayın adı duyulmuş topçu almamak için yırtınıyor ama haberi yok kendi getirdikleri ayaklı bomba.

Avatar
SAMSUNSPORLU 2022-02-05 21:43:30

Sakatlığından dolayı sözleşmesini
fesih ettiğimiz Alen Melunoviçin yerine transfer ettiğimiz Junior Tallonunda sakat çıkmasının haklı gururunu
yaşıyoruz. Ayrıca Çarşambaspor idarecilerinin izleseler 3.ligdeki takımlarına dahi almayacakları futbolcu olmadığı hemen hemen kesin olan Tolcay
Cigercinin Samsunsporda oynamasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ayrıca beğenmediğimiz ve takımdan ayrılmasını istediğimiz Kevin Bolinin yerine alınan Sheldon Bateanun Boliden en az 10 kat daha kötü bir futbolcu olduğunu görmek taraftar olarak bizi nasıl heyacandan ağlattı anlatamam. Samsunspor futbolcu izleme ekibinin asıl görevinin futbolcu keşfetmek değil taraftarı kahırdan verem etmek olduğu artık kesinlik kazanmıştır. Şampiyonluk kupasını alamasak bile son 3 senedir en kötü transferleri yapanlara verilen kupayı açık ara şampiyon olarak biz kazandık. Bize bunları yaşatanları Yüce Allaha havale ediyoruz.










B

Avatar
Ölümüne Samsunspor 2022-02-06 03:02:21

Keşke futbolcu olsaydım.Gel Samsunspora,alparayi yat.neoldu sanatın.Bunları iteleyenlere helal olsun. Ama sanki başkan dahil başka işler dönüyo gibi... Bu kadar tesadüf mümkün değil. Sanatın birini zorla gönderiyorsun, gelen yeni transfer topa vurmadan sakatlanıyo. Millet ne futbolcular aldı bizim başkan bir forvet bulamıyor. Hiç inandırıcı değil. Keklenen bizimgibi taraftar oluyo.Aahhh İSMAİL BAŞKAN aahhh. NERDESİN?

Avatar
Nct 2022-02-06 05:08:59

Bu ne ya telloyu aldık hemen sakatlandı inşAllah müzmin sakatlık değildir

Avatar
ahmet 2022-02-06 09:34:48

burak çalıkla mehmet akyüz gibi harcadığı iyi yerlilerimizin ahı tutmuştur yüksel başkanı

Avatar
Bozok 2022-02-06 10:12:45

Paralara yazık böyle adamlar ne diye alınır. Bu adam resmen sakat gelmiş. Ayrıca tolcay diye biri gelmiş adam kod onun yerine gençlerden birini oynatın daha iyi. Bu takım ilk 5 e zor girer oyun aynı fenrrbahce. Ruh yok.