banner388

Veysel Bilen'den transfer açıklaması: Sabırlı olun

Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, takımda eksik noktalarda hocanın verdiği rapor doğrultusunda, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın kurduğu ekip tarafından İstanbul’da yoğun bir mesai harcandığını söyledi.

Veysel Bilen'den transfer açıklaması: Sabırlı olun

Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, takımda eksik noktalarda hocanın verdiği rapor doğrultusunda, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın kurduğu ekip tarafından İstanbul’da yoğun bir mesai harcandığını söyledi.

24 Ocak 2024 Çarşamba 17:55

Samsunspor ile bir kargo firması arasında sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreninde Samsunspor'un transfer gündemi hakkında açıklama yapan Başkan Vekili Veysel Bilen, "Biz öncelikle söylediğimiz, başkanımızın da söylediği gibi mevcut ekibimizdeki arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyoruz. Onlarla başladığımız bu mücadeleden yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Eksik noktaları da hocamızın verdiği rapor doğrultusunda başkanımızın kurduğu ekiple İstanbul’da yoğun bir mesai harcanıyor. 9 Şubat’a kadar vaktimiz var. Onun için biraz sabırlı olmak lazım" dedi.

MİCKAEL TIRPAN'DAN VEDA MESAJI

Trendyol Süper Lig'in ilk yarısında transfer sezonunda Kasımpaşa SK'dan transfer edilen Mickael Sylvain Tırpan ailevi nedenlerden dolayı Samsunspor'dan ayrıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tırpan, "Kısa ama yoğun bir dönemdi. Bu güzel şehirde oynadığım için gurur duyuyorum. Ancak ailemle aramdaki mesafe çok zorlaştı ve bu yüzden onlara geri dönmeye karar verdim. Takım arkadaşlarıma ve personelimize başarılar diliyorum. Her şey için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

"SAMSUNSPOR'A KABİLİYETLERİNİZ İLE GELİRSİNİZ KARAKTERİNİZLE KALIRSINIZ"

Mickael Tırpan'ın takımdan ayrılmasıyla ilgili de Veysel Bilen, "1 ay önce ailevi nedenlerle başka yerde oynamak istediğini ifade etti. Bizim hep söylediğimiz bir şey var. Samsunspor’a kabiliyetleriniz ile gelirsiniz, karakterinizle kalırsınız. Bu karakter ise mücadeledir, doğruluktur, çalışmaktır ve formaya sadakattir. Bizi istemeyen kim olursa olsun, biz de onunla yolumuzu ayırırız. O konuda futbolcu tercihimiz olmaz. Yine de Tırpan’ın bize vermiş olduğu efor ve katkı için teşekkür ederiz. Samsunspor çok büyük bir camiadır. 1 ya da 2 oyuncuya bağlı kalacak kadar küçük bir camia değiliz” diye konuştu.

Veysel Bilen'in konuşmasının akabinde kargo firması ile Samsunspor arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutlu 2024-01-25 05:31:52

Ne sabirindan bahsediyorsunuz kardesim, 11 sene hasretin sonu, utanc ve hayal kirikligi. Siz bekleyin durun, geçmiş sezonlardan hic ders almamisiniz. Bekledikden sonra size sadece kimsenin istemedigi cop ve salary kalir. Dogrusu bunu da siz cok iyi beceriyorsunuz.

Avatar
Samsunspor sevdalısı 2024-01-26 08:58:11

Pendik iki forvet aldı emin adımlarla yürüyorlar, siz bekleyin.

Avatar
Necat zengin 2024-01-26 17:18:28

Sayın yüksel başkanım neyi bekliyorsunuz 2 dönem transfer yasağı verildi şimdilik transfer yapabiliyoruz gerekli yerlere şimdi transfer yapın yasak gelene kadar yasak onaylandımı geçmiş olsun ligden düşeriz eldeki kadro yetersiz fırsat bu fırsat bitirin transferi eldeki çöpleride verin kiraya gitsinler

Avatar
Hibu 2024-01-26 21:06:52

İnce eleyip sık dokuma dönemine hoşgeldik büyük Samsunspor camiası. Transfer yapamayan takımların klasik demogojisi