banner388

Uyanık o isimlerin kalmalarını istedi 

Samsunspor’da Başkan Uyanık’ın yeni kadro planlamasında takımda kalmasını istediği isimlerde netleşti.

Uyanık o isimlerin kalmalarını istedi 

Samsunspor’da Başkan Uyanık’ın yeni kadro planlamasında takımda kalmasını istediği isimlerde netleşti.

06 Haziran 2018 Çarşamba 09:12
Uyanık o isimlerin kalmalarını istedi 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da kalacak oyuncular büyük ölçüde netleşti. Yaşadığı kötü bir sezonun sonunda tarihinde ilk kez İkinci Lig’e düşen kırmızı beyazlı ekip, efsane başkan     İsmail Uyanık ile yeniden çıkışa geçmeyi planlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarına start veren Samsunspor’da Başkan Uyanık’ın yeni kadro planlamasında takımda kalmasını istediği isimlerde netleşti.

 
ÖNDER ÖZEN’İN DE FİKRİ ALINACAK

 
Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık’ın kaleci Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Enes İslam İlkin ve büyük ihtimalle Samed Hakan Kılıç’ın takımda tutulması noktasında kurmaylarına talimat verdiği öğrenildi. Bu arada Başkan Uyanık’ın daveti üzerine bugün Samsun’a gelmesi beklenen Önder Özen ile yapılacak görüşmeden de çıkacak sonuca göre iç transfere hız kazandırılacağı da gelen bilgiler arasında. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 06.06.2018 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-06-06 10:29:21

başkanım hiç kimseyi birakma kaleci furkani mümkünse amatör bir takıma yolla geri gelemesin...bunmlarin hiç biri... futbolcu değil..

Avatar
samsun5555 2018-06-06 11:38:28

sayın başkanım kaleci furkanı takımda tutma... iyi bir kaleci olsa zaten ligde kalırdık..hiç bir kurtarıcı yanı yok takımda...

Avatar
Kamuran 2018-06-06 15:56:29

İyi bir hoca bulunması şart Osman Özköylü hoca bu yönetime de şehre de uygun bir hoca.

Avatar
kadem Özgümüş 2018-06-07 07:46:55

canım samsun ne hallere kaldın

Avatar
VEZİRKÖPRÜ LÜDEN SELAMLAR 2018-06-07 10:13:32

Zamanında bu şehre sahip çıkılsaydı şimdi böyle olmazdı,şuda bir gerçek burdan takımı kurtaracak tek kişi ismail uyanıktır,şimdi ismail uyanık a sahip çıkma zamanı yönetim ve taraftar el ele verip Kulubümüzü hakettigi yere getirmek zorundayız.ismail uyanık,a güvenimiz sonsuz başarılar efsane başkan

Avatar
Murat 2018-06-07 15:55:29

Daha önce gelmiş geçmiş hocalari getiripte takımı deneme tahtası yapmaya gerek yok iyi bir seçim yapip iyi bir tercih olabilir.herseyin hayırlı olsun Samsunspor gönül veren dostlara selamlar.yeni sezonda türibinde yerinizi alıp hep destek tam destek anlayış la takımımızı alkislyacagiz.