banner388

Ümraniye maçı 11'i belli oldu

Kırmızı beyazlı ekibin, Ümraniyespor maçı ilk on biri belli oldu. Teknik direktör Fuat Çapa, Denizlispor maçının kadrosunu bozmayacak.

Ümraniye maçı 11'i belli oldu

Kırmızı beyazlı ekibin, Ümraniyespor maçı ilk on biri belli oldu. Teknik direktör Fuat Çapa, Denizlispor maçının kadrosunu bozmayacak.

27 Şubat 2022 Pazar 12:04
Ümraniye maçı  11'i belli oldu

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Ümraniyespor maçı muhtemel onbiri belli oldu. Teknik direktör Fuat Çapa'nın biraz sonra başlayacak kritik müsabakaya Denizlispor karşısında sahaya sürdüğü on birle başlaması tahmin ediliyor. Tecrübeli teknik adamın Ümraniyespor maçında sahaya takımını kalede Nurullah, geri dörtlüde stoperde Yunus ve Bateau sağda Alaaddin sol da Soner bu dörtlünün hemen önlerinde Hasan ve Osman ikilisi görev yapacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Kırmızı beyazlı ekibin hücum hattı ise son haftalardaki başarılı performanslarıyla beğeni toplmuyor. Sağda Yasin Öztekin, sol da ise Fofana oynarken; forvet arkasında Tallo görev yapacak. Samsunspor'un gol umudu her zaman olduğu gibi Tomane olacak. Ümraniye Şehir Stadı'nda saat 13.30 da oynanacak ve sonucu ligin zirvesini yakından ilgilendirecek müsabakayı hakem Bülent Birincioğlu yönetecek. 


SAMSUNSPOR
--------- 
Nurullah 
Bateau 
Alaaddin 
Soner 
Y.Emre 
Yasin 
Hasan 
Fofana 
Osman Çelik 
Tomane 
Tallo

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.