banner388

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu: Zorlu maçlar bizi bekliyor

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Pazartesi günü karşılaşacakları Erzurumspor FK'yı da yenip, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu: Zorlu maçlar bizi bekliyor

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Pazartesi günü karşılaşacakları Erzurumspor FK'yı da yenip, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

26 Ocak 2023 Perşembe 16:16

Samsunspor Haber - Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, zirve mücadelesindeki rakibi Eyüpspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ederek arasındaki puan farkını 3'e düşürdü. Bu galibiyetin sadece 3 puan olduğunu ve diğer maçlara da aynı konsantre ile hazırlanmaları gerektiğinin altını çizen Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Pazartesi günü karşılaşacakları Erzurumspor FK'yı da yenip, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini ifade etti.

ÇOK DEĞERLİ BİR GALİBİYETTİ 

Her karşılaşmayı kazanmak istediklerini vurgulayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Eyüpspor deplasmanından farklı ve güzel bir galibiyet aldık. Çok anlamlı ve değerliydi ama 3 puandan fazlasını alamıyoruz. Bundan sonraki süreçte de 3 puan oynayacağız. Yukarıya tutunmak anlamında rakibimizi yenmek bize moral, motivasyon anlamında katkı sağladı. Taraftarımızın inancını daha da güçlendirdi. Bu galibiyet, bundan sonraki maçlardan da galibiyetle ayrılacağımız anlamına gelmiyor. Çünkü sahada rakip izin verdiğiniz kadar güçlüdür. Rakiplerimize saygı duyuyoruz ama her maçı kazanmak için planlı, programlı olmalıyız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Balıkçı 2023-01-26 22:47:43

Samsunspor _Erzurumspor
30.01.2023 saat: 20:00

Erzurumspor Tahlili:

Erzurumspor son 5 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet almış 6 gol
atmışlar 7 gol yemişler. Gençlerbirligini deplasmanda 2_1 yenmişler, Altay ı evinde 2_1 yenmişler, Boluspor a deplasmanda
3_1 yenilmiş, Pendikspor' la deplasmanda berabere kalmış, Kendi evinde son hafta
Göztepespor'a 1_0 yenilmişler.

Genel oyun performansında
Toplama oynama oranları % 65 ile iyi
İkili Mücadele Top kapma % 61 ile iyi
İsabetli pas oranı % 78 ile çok iyi
Şut isabet oranı % 13 ile çok kötü

Göztepe maçında kaleci Göktuğ ile Orta
alanın başarılı ismi Estrella sarı kart
görerek cezalı duruma düştü. Kaleye
Oguzhan yağcı'nın geçmesi bekleniyor.
Estrella'nın yerine Martin Hasek veya Batuhan'ın oynaması bekleniyor.

Defansta tecrübeli Mustafa Akbaş
Mustafa Yumlu Yakup Üçlüsü ile sert ve sağlam bir savunma yapıyorlar.

Orta sahada 5li kurgu ile Sefa H.Shala
Martin (Batuhan) Orhan Cengizhan ile
pres ve adam adama markajda çok çok
iyiler. Top çevirerek oyunu ortadan ve kanatlardan pozisyona sokuyorlar.

Forvette Eren Tozlu ve Olanare çok çok tecrübeli oyuncular

Oyunu defanstan itibaren sağlam adamları
ile kurarak sefa ve Shala ile ortadan takdikle besleyerek bazen kanatlardan Cengizhan veya Orhan ile rakip kaleye giderek golcülerini kaçırarak gol bulmaya çalışıyorlar.

Burada oyuncularımızın bazı oyuncular için uyarılması gerekiyor. Eren Tozlu Mustafa Yumlu Orhan ovacıklı agresif ve sert oyunları ile faul yaparak kendilerine yapılmış gibi
oyunu germek oyuncularımızın kart
görmesini sağlamak için uğraşacaklar.

Erzurum düşmemek icin oynayacak kazanmak için elinden gelen herseyi yapacaktır. Burada oyuncularımız sağlam ve planlı taktiksel oyununu oynayarak agresiflik yapmadan rakibin gazına ve Agresif oyun kurgusuna tedbirli olmalı oyuncularımız uyarılmalıdır.

Yetersiz kadro ve transfer yasağı bulunan Erzurumspor'da bunlara ilave sakat oyuncular Süleyman Koç, Muhammet Furkan Özhan ve Mikhail Rosheuvel sakatlıkları sebebiyle tedavilerinin devam ediyor.

Sakat ve cezalı oynucu sayısının fazla olduğu teknik direktör Muzaffer Bilazer'in sürpriz kadro ile çıkarak daha agresif ve taktisel bir futbol oynatması bekleniyor.

Erzurumspor' u hafife almadan rakibi tanıyarak oyunumuzu oynayalım yeterli.
Bizler Hocamıza ve oyuncularımıza Galibiyete yürekten inanıyoruz.
Samsunspor şampiyon olacak...