banner388

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu;  Önemli olan zirvede kalabilmek

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, lig lideri oldukları için mutlu olduklarını ama asıl işlerinin zirvede kalabilmek olduğunu söyledi.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu;  Önemli olan zirvede kalabilmek

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, lig lideri oldukları için mutlu olduklarını ama asıl işlerinin zirvede kalabilmek olduğunu söyledi.

02 Şubat 2023 Perşembe 14:09

Samsunspor Haber - Spor Toto 1. Lig'in zirvesinde yer alan Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, teknik ekibi ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda, ekibine ve kendisine destek veren tüm Samsunspor camiasına teşekkür eden Eroğlu, henüz bir şey başarmadıklarını ve sezon sonu hedefledikleri şampiyonluğa ulaşmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

Ekip olarak çok uyumlu bir çalışma ortamı yakaladıklarının altını çizen tecrübeli teknik adam, "İşimiz henüz bitmedi aslında yeni başlıyor. Bunun farkındayız. En iyisini yapmak zorundayız. Samsunspor'u sezon sonunda Süper Lig'e taşımak için geri kalan maçların hepsinde başarılı olmak zorundayız. Planlı, programlı çalışıyoruz. Her birim görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Uyumlu bir şekilde bir ekibiz. Başarıda zaten böyle geliyor. Bu başarı ekip çalışmasıyla elde edilen başarıdır" dedi.

MANİSA MAÇI ZOR GEÇECEK

Manisa FK ile oynanacak mücadeleyi de değerlendiren Hüseyin Eroğlu, "Manisa FK, play-off'u zorlayan, iyi bir kadroya sahip takım. Bir hoca değişikliği yaşandı. Hoca değişikliği ülkemizde özellikle ilk haftalarda önemli bir etki oluşturuyor. Oyuncular daha farklı motive oluyorlar. Bunun bilincindeyiz. Rakiplere saygı duyuyoruz. Kendimiz gibi oynamak zorundayız. İç-dış saha demeden performans ortaya koymaya çalışıyoruz. İlk devre bir mağlubiyet aldık ama bu geride kaldı. Kolay bir maç olmayacak. Samsunspor her maça kazanmak için çıkar. Yakaladığımız istikrar bizi zirveye kadar getirdi ama asıl işimiz zirvede kalabilmek" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul 2023-02-02 22:25:25

İç saha maçları daha zor geçer. Defans ağırlıklı oynayan takıma gol atmak kolay olmaz. Dış saha maçlarında takımlar açık futbol oynayacakları için daha kolay
geçer, Yinede ne olursa olsun iç saha, dış saha demeden ciddi, dikkatli olmakta fayda var. Hiç bir takımı hafife almadan yolumuza devam edelim.

Avatar
Ertuğrul 2023-02-02 22:33:35

Formda ve göz önünde olan futbolculara markaj, pres vb önlemler sakatlıklar yaşatabilir, futbolcuları bu hususta bilgilendirmekte fayda var. Rakip takım futbolcuları transfere yönelik kendilerini göstermek için daha hırslı
oynayacaklardır. Lider takım bir ölçü olarak değerlendirilir. Şampiyonluk en çok Samsunspor'a yakışacak