banner388

Teknik direkör Çapa: Puan farkı kapanacak

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa, üst sıralardaki rakipleriyle olan puan farkını her maç eriteceklerine inandıklarını söyledi.

Teknik direkör Çapa: Puan farkı kapanacak

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa, üst sıralardaki rakipleriyle olan puan farkını her maç eriteceklerine inandıklarını söyledi.

01 Şubat 2022 Salı 15:36
Teknik direkör Çapa: Puan farkı kapanacak

Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa üst sıralardaki takımlarla aralarında puan farkını kapatmak istediklerini söyledi. Çapa, “Bizim adımıza ikinci devreye moralli başlamak önemliydi. Özellikle 2 karşılaşmadan galip gelmek önemliydi. Her ne kadar belki Balıkesir karşılaşması rakip olarak küçük gözükse de alınan 3 puan bence çok değerliydi. Çünkü bir önceki hafta Eyüpspor ile Balıkesirspor berabere kaldı. Bu ligde oynadığınız her rakibi ciddiye almak zorundasınız. İçeride oynamış olduğumuz Kocaelispor karşılaşması için maçtan sonra da söylemiştim; takımın oynadığı oyun, sahadaki pozisyon alışımız, skordan sonra özellikle son 20 dakikada oynanan oyun memnun ediciydi" dedi. 

BİZE İNANIN 

Çapa şunları söyledi; 'Ben son 20 dakikaya da çok fazla müdahale etmedim. Sadece takımımızın o tür skorları aldığında saha içerisinde yan taraftan çok fazla müdahale edilmeden neler yapabileceğini görme adına müdahil olmadım. Kimlerin sorumluluk alıp almayacağıyla ilgili benim adıma güzel bir görüntü oldu. Saha içerisinde belki taraftarlar sadece skora odaklı bir şeylere baktı. Tabi skor bizi de mutlu etti ve önceliğimizdi ama ikinci etapta da bu tür olayları saha içerisinde lider oyuncu, saha içerisinde sorumluluk alan oyuncuları görmek bizim için önemliydi. Çünkü bundan sonraki süreçte bu tür oyunculara mutlaka ihtiyacımız olacak. Ankara Keçiörengücü karşılaşması önemli bir karşılaşma, onlar da son haftalarda çıkış yapan bir takım. İkinci devre her karşılaşmanın ve alınan puanların değeri artıyor. Aynı ciddiyetle hatta biraz daha konsantre olaraktan bu karşılaşmaları oynayıp, mümkün olduğu kadar üstümüzdeki takımlarla puan farkını kapatıp daha yukarıda olanlarla da puan farkını en aza indirmek etmek istiyoruz” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EREN 2022-02-01 19:25:55

nihayet 10 numaramızın üfürükten teyyare olduğunu anlayan bi hocamız oldu..10 numara istemiş!..yazık yahu bu nasıl bir futbol anlayışı istatistiğiniz de mi yok 10 numaramız yüzünden bir sürü puan kaybettik iki-üç senedir.TEBRİKLER ÇAPA!

Avatar
Samsunsporlu 2022-02-02 18:33:18

Seyirciyi türübünlere çekecek transferler yapın kulübede oturacak futbolcu Lazım değil ucuz etin yahnisi olmaz hoca