banner388

Suat Çakır; Kaybetmemek önemli

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Gümüşhanespor maçında beklenen futboldan uzak olduklarını belirterek, "Bu futbolla direkt rakibimizden alınan 1 puan sevindirici” dedi.

Suat Çakır; Kaybetmemek önemli

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Gümüşhanespor maçında beklenen futboldan uzak olduklarını belirterek, "Bu futbolla direkt rakibimizden alınan 1 puan sevindirici” dedi.

10 Eylül 2018 Pazartesi 15:18
Suat Çakır; Kaybetmemek önemli

Samsunspor Haber - Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Gümüşhanespor karşısında oynanan oyunun beklentilerin altında kaldığını söyledi. Amedspor karşısında 20 dakika beklentilerin üzerine çıktıklarını ve maçı kazandıklarını belirten Çakır, “Ne yazık ki Gümüşhanespor maçında o 20 dakikayı da sahaya yansıtamadık. Beklediğimiz futboldan çok uzak bir oyun vardı sahada. Buna rağmen bizimle birlikte aynı hedefe koşan bir takımdan hem de deplasmanda alınan 1 puan sevindirici. En azından bu oyunla 1 puan almak sevindirici” dedi.

KADROMUZUN KARŞILIĞI BU DEĞİL

Kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Suat Çakır, hafta sonunda oynayacakları Sancektepe maçında hem çok iyi bir futbol hem de 3 puan beklediklerini söyledi. Basın Sözcüsü Çakır, "Ligde kolay maç yok ama bizim kadronun karşılığı da bu değil. İlk haftalar zor olur ama zamanla özlenen takımımızı sahada göreceğiz. Bunu başarabilecek bir oyuncu kadromuz var. Taraftarlarımızdan biraz daha sabırla beklemelerini istiyoruz. Samsunspor, hem futbolu hem de alacağı başarılı sonuçlarla ligde adından söz ettirecektir” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan T 2018-09-10 15:33:33

böyle puan alacaksak o da lazım değil takımda teknik ekip ve futbolcular dahil kimse kendine güvenmiyor manzara onu gösteriyor. Sahada ve kenarda kendine güvenen insanlar görmek istiyoruz.

Avatar
Misafir 2018-09-10 22:29:59

Iddia ediyorum.Muhammedin oynamadığı her maçı alırsınız.Ama her teknik adam bir oyunca da ısrar eder ve her sene bütün şehir kaybeder

Avatar
smsn 2018-09-11 09:13:24

şu mahemmedi gönderin memleketine.. sahanın iiçinde gezinmek içinmi aldınız.. bu kulübe..böyle forvetmi olur..benim bildigim forvet her maçta gol atar...