banner388

SATKA'DAN İLK SÖZLER 

Satka, "Kendimi iyi hissediyorum. Tatil sonrası burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yavaş yavaş adapte olup takımla antrenmanlara başlamayı dört gözle bekliyorum" dedi.  

SATKA'DAN İLK SÖZLER 

Satka, "Kendimi iyi hissediyorum. Tatil sonrası burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yavaş yavaş adapte olup takımla antrenmanlara başlamayı dört gözle bekliyorum" dedi.  

06 Temmuz 2023 Perşembe 11:19
SATKA'DAN İLK SÖZLER 

Samsunspor Haber - Polonya'nın Lech Poznan takımında forma giyen defans oyuncusu Lubomir Satka Erzurum kampında çalışkan ve hırslı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Medya ekibinin gerçekleştirdiği kısa söyleşi de Samsunspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Slovak oyuncu, takımla bir an önce birlikte çalışmayı istiyor. Antrenmanlarını takımdan ayrı olarak yapan Satka, "Kendimi iyi hissediyorum. Tatil sonrası burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yavaş yavaş adapte olup takımla antrenmanlara başlamayı dört gözle bekliyorum" dedi.  

1,88'LİK DEV STOPER 

Satka, 2019-2023 yılları arasında formasını giydiği Lech Poznan'da 113 müsabaka oynadı. Slovak savunma oyuncusu geçen sezon ise 22'si 11'de olmak üzere toplam 23 maçta forma giydi. Bu maçlarda 1 de gol attı. 1.88 'lik Lubomir Satka, Slovakya U17, U19, U21 milli takımı forması giydi. Satka, 2018 yılından bu yana ise Slovakya A Milli Takımı kadrosunda yer alıyor. Şu ana kadar da Slovakya A Milli Takımı'nda 21 kez görev yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Günes 2023-07-06 14:10:37

Şampiyon SAMSUNSPORA YAKIŞIR

Avatar
Adil Saka 2023-07-06 21:09:13

Samsunsporda kaliteli yerli yabancılarla kadro geniş tutulmalı.Fofana,Laura,Tangue,Ahmet Sagat kesin kes kalmalı.Bunlar Süper Lige renk katarak Szmsunspora çok katkı yapacaklar.Samsunsporda malesef Ahmet Sagat köreltiliyor.Umut Nayır yıllardır patlama yapamadı bu sezon yaptı.Ahmet Sagat Umut Nayirden daha yetenekli.Hüseyin Eroğlu Ahmeti harcamayı göze aldı.Şayet Ahmet gönderilir gittiği Takımda başarılı olursa Yüksel Yıldırım Hüseyin Eroğlu seyirci protostasına maruz kalacaktır.

Avatar
Halil Akkuş 2023-07-07 10:44:38

Adil Saka kardeşimizin söylediklerine kesinlikle katılıyorum...En azından gerçek manada kamp çalışmaları izlenmeden kimse gönderilmemeli...