banner388

Samsunsporlu futbolcular şampiyonluğa kenetlendi

Samsunsporlu futbolcular şampiyonluğa kenetlendi. Yılport Samsunspor futbolcuları Abdülkadir Özden ve İlyas Kubilay Yavuz şampiyon olacaklarını inandıklarını dile getirdiler.

Samsunsporlu futbolcular şampiyonluğa kenetlendi

Samsunsporlu futbolcular şampiyonluğa kenetlendi. Yılport Samsunspor futbolcuları Abdülkadir Özden ve İlyas Kubilay Yavuz şampiyon olacaklarını inandıklarını dile getirdiler.

02 Mart 2019 Cumartesi 17:15
Samsunsporlu futbolcular şampiyonluğa kenetlendi

Samsunsporlu futbolcular İlyas Kubilay Yavuz ve Abdülkadir Özden şampiyonluk yarışının kızıştığını şampiyonluğa inandıklarını belirttiler.

BODRUMSPOR MAÇININI KAZANMAK İSTİYORUZ
 

Samsunspor’un devre arası transferlerinden golcü Abdülkadir Özgen 3-4 haftadır çok iyi bir gidişat yakaladıklarını belirterek, "Bunu devam ettirmek istiyoruz. Önümüzde çok zorlu bir Bodrumspor karşılaşması var. Onu da kazanıp, şampiyonluk yolunda devam etmek istiyoruz. 6 sene önce de burada oynadığım için alışmakta zorluk çekmedim. Arkadaşlarımız da bana iyi davrandı. Bir aile ortamında şampiyonluğa yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Yetenekli orta saha oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz ise, “Çok iyi bir çıkışımız var. En önemli virajları bir bir geçiyoruz. Her maçı kazanmamız gerekiyor. Puan kaybettiğimiz haftaları artık geride bıraktık. Her maça özel konsantre oluyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz. Bize verilen destek devam etsin. Şampiyon biz olacağız” sözcüklerini kullandı. 

Futbolcuların katıldığı imza törenine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-03-03 13:02:15

KEÇİÖRENGÜCÜNDE BİR NUMARA YOK. İNEGÖL 1-0 ÖNDEYKEN HAKEM UYDURUK KIRMIZI KARTLA İNEGÖLÜ 10 KİŞİ BIRAKINCA GALİBİYETİ KEÇİÖRENGÜCÜNE HEDİYE ETTİ. SAMSUNDAKİ KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇINDA HAKEM SAMETİN ATTIĞI GOLE OFSAYT DEYİP BİZİ GALİBİYETTEN ETTİ. İLYAS YETMEZ YANINA 3 TANE DAHA İLYAS LAZIM.

Avatar
KADİR MEŞE 2019-03-03 10:24:02

BU İŞLER DEMEÇ VERMEKLE OLMUYOR.MAÇLARI SAHADA YÜREĞİ İLE OYNAYAN TAKIMLAR KAZANIYOR. ÖRNEK KEÇİÖREN TAKIMI BU TAKIM İÇERDE DIŞARDA KAZANIYOR. BANA GÖRE ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI KEÇİÖRENDİR.BİZDE KEÇİÖRENE GİDECEĞİZ SAMSUN KALAN MAÇLARI İÇERDE DIŞARDA KAZANIRSA OLUR. AKSİ TAKDİRDE ŞAMPİYON BELLİ KEÇİÖREN SAMSUN RUHSUZ OYNAYARAK KAYBETTİĞİ AMED,SANCAKTEPE MAÇLARINI ÇOK AMA ÇOK ARAYACAK.

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-03-03 23:35:28

Eğer biz şampiyon olacaksak başkasından medet ummaya gerek yok keçiöreni ankarada yeneceğiz bunun başka yolu yok onlar nasıl bizi yenmişlerse bizde onları yeneceğiz eğer Allah korusun kaybedersek şampiyonluk hikaye olur.Taner Taşkının saçmalıkları yüzünden kaybedilen puanlara gelde yanma şimdi ama hala onu savunanlar var şaka gibi.