banner388

Samsunspor, yeni teknik direktörünü açıklayacak mı? SON 1 GÜN 

Samsunspor'da gözler yarın açıklanması beklenen yeni teknik direktöre çevrildi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanvekili Veysel Bilen, yeni teknik direktörün 10 gün içinde belli olacağını duyurmuştu. 

Samsunspor, yeni teknik direktörünü açıklayacak mı? SON 1 GÜN 

Samsunspor'da gözler yarın açıklanması beklenen yeni teknik direktöre çevrildi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanvekili Veysel Bilen, yeni teknik direktörün 10 gün içinde belli olacağını duyurmuştu. 

11 Mayıs 2022 Çarşamba 10:27
Samsunspor, yeni teknik direktörünü açıklayacak mı? SON 1 GÜN 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanvekili Velsel Bilen, yeni teknik direktörün 10 gün içinde açıklanacağını söylemişti. Bu açıklamanın ardından kırmızı beyazlı taraftarların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Ancak kulübe yakın isimlerden edindiğimiz bilgiler yeni teknik direktörün yarın açıklanma ihtimalinin çok düşük olduğunu yönünde. Samsunspor'un anlaşmak istediği isimlerden kulübe en yakın olan ve görüşmelerin birkaç kez yapıldığı bilinen Çağdaş Atan ile anlaşılamadığı kesinlik kazandı. 

VEYSEL BİLEN NE DEMİŞTİ ?

"Yücel Uyar, sezon sonuna kadar devam edecek. Sonrasında asli görevi olan akademinin başına geçecek. Yeni hocamız ile ilgili hedefimiz 10 gün içerisinde kamuoyu ile tanıştırmak, Samsun’a getirmek. Hocamız, hem takımın değerlendirmesi hem de önümüzdeki yıl ile ilgili çalışmaların içerisinde olacak. Biz de hocamız ile Samsun’u tanıştırma hedefindeyiz. O konuda da epey bir mesafe kat ettik".

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gürol 2022-05-11 12:57:37

morinyo gelse farketmez amma ümit bağlıyorsunuz şu ana kadar kaç teknik direkyör geldi gitti futbol görebildikmi yok. hiç değişmiyenin değişmesi lazım bilmem kimden bahsettiğim anlaşılmıştır arife tarif gerekmez

Avatar
Ercan 55 2022-05-11 11:44:26

Yediniz samsun sporu be. ya arkadaş kaç sene oldu bizimle beraber birnci ligde mücadele eden takımlar üçüncü kez süper lige çıktı tekrar küme düştü biz hala süper lige çıkacağız. Benim artık inancım kalmadı sizlerde yalan söylemekten bıkmadınız. Yok yeni hoca gelecekmiş ismi sır gibi saklanıyormuş yok kaliteli futbolcu gelcekmiş onlarında isimleri sır gibi saklanıyormuş sonra nerde çöp teknik direktör nerde çöp futbolcu varsa samsun spora getiriyorsunuz. Eee sonra taraftar maçlara gelmiyormuş gelmez tabi niye gelsinki taraftar kimi destekleyecek nası takım malup oluyor onumu izleyecek vAllahi bırakın samsun sporun maçlarına gitmeyi televizyondan bile izlemek istemiyor artık taraftar. Takımın SAMSUN SPORUMUZUN başına sağlam işten anlayan bir başkan sağlam bir teknik direktör sağlam ruhlu futbolcu gurubu gelir inşAllah ALLAH a emanet olun.

Avatar
Metin Öz 2022-05-11 17:50:41

Başkan çok turarsız ve bilgisiz hiç bir basarısı yok.Aslada olmayacak.Bakın görün yine gelecek sezona yanlışlarla başlayacak.63 yaşındayım gördüğüm en paralı başkan hem trilyonları gitti gidiyor.Her yerde bize başkanla ilgili alay ediliyor.Kulüpte profesyoneller yok.

Avatar
Sam55 2022-05-11 19:30:07

Ya bu başkan gitsin diyenlerin parası mı var. Hala anlayamadıkları şey; adam klubün başkanı değil sadece, sahibi aynı zamanda. Varsa paranız siz alın istediğinizi yapın. Adam 1 gün sonra yok olacak takımı satın aldı kurtardı.

Avatar
Dede 2022-05-11 19:58:51

Taraftar mactan sonra hSta oluyor neden gelsin. İzmir marşı çalın ki gelsin