banner388

Samsunspor Taraftarı Hayal Kırıklığına Uğradı

TFF 2. Lig Play-Off Çeyrek Final maçında Yılport Samsunspor - Sakaryaspor karşılaşması golsüz beraberlikle sona erdi.

Samsunspor Taraftarı Hayal Kırıklığına Uğradı

TFF 2. Lig Play-Off Çeyrek Final maçında Yılport Samsunspor - Sakaryaspor karşılaşması golsüz beraberlikle sona erdi.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 23:27
Samsunspor Taraftarı Hayal Kırıklığına Uğradı

Bir üst lige çıkma umutlarını yitiren Yılport Samsunspor taraftarı büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Taraftarın yoğun desteğiyle sahaya çıkan futbolcuların bu maçı alamaması taraftarı hüsrana uğrattı.

Günlerdir heyecanla beklenen karşılaşma Samsunspor taraftarının hayal kırıklığıyla sona erdi. Bir üst lige çıkabilme inancıyla futbolculardan desteklerini esirgemeyen taraftarın üzüntüsü ise yüzlerinden okunuyordu.
Maç biletlerinin tükenmesiyle birlikte statın tamamını dolduran seyirciler ise maç sonucuyla birlikte umutlarını seneye ertelemek zorunda kaldılar. 

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-05-13 23:40:39

yazıklar olsun...

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-05-14 00:14:48 @55

Ulan topçu bozuntuları millet çiziyle suyla oruç açtı Allah belanızı versin ruhsuzlar hakkımız haram olsun size boğazınızda kalsın haram olsun milletin bu hakkı hepiniz defolun gidin şerefsizler o hoca hemen kovulsun şerefsiz adi herifler

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-05-14 00:11:58 @55

Sana yazıklar olsun İsmail uyanık nasıl bir insansın insan bağırır çağırır bu ruhsuzluğa nas müsade ettin senin futbol manteliten bitmiş o paralar kendi cebinden çıksaydı ciyak. Ciyak bağırırdın hepinize yazıklar olsun bizi futboldan soğuttunuz

Beğenmedim! (5)
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-05-13 23:42:52

Bir Tane Kubilay Sakarya ya yetmedi.Keşke bir Kubilayimiz daha olsaydı.
Maçın yan hakemin de Bir golumuzu ofsayt gerekçesi ile iptal etti.Oysa ofsayt falan yoktu yazık oldu Samsun spora.

Avatar
Yasar 2019-05-13 23:47:32

Yoo hiç hayal kırıklığı yaşamadık.biz bu takıma hiç inanmadikki yoksa biz bu şehri bayraklarla bayram yerine çevirirdik.varmiydi şehirde bı hareket

Avatar
Kemal T. 2019-05-14 00:56:21

En büyük hata hoca tercihi olarak İsmet Taşdemir'i getirmek oldu. Hiçbir vizyonu, hocalık vasfı olmayan, sözünü geçirebileceği itaatkar kuzu tip oyuncuları seven takıntılı bir adam. Gönderilen hoca takımın en zor zamanında bana göre daha başarılı işler yaptı ve devam edilmesi de gerekirdi. İş işten geçti artık takımı bozmadan adam gibi bir hoca bulunması lazım takımın başına asıl sorun burada. Hatta gönderilen hoca bile olabilir.

Avatar
Bafra dan 2019-05-13 23:38:59

Sakarya öyle kötüydü ki Bu takımı da yenemedik ya. Hakemler de bu sezon Samsun u yedi. Yoksa şampiyonduk kesinlikle. Şu takım Samsunlu futbolculardan oluşmalı. Sakarya lıları tebrik eden M.Beşir kovulmalı. Hem maçta hiç bir şey yapma, sonra da sarmaş dolaş ol.

Avatar
Mert 2019-05-14 01:40:13

Maçtaki pozisyon ofsayt değildi.iyi bakarsanız pozisyona,Samsunlu topçunun ayakları ofsaytta değil ama kafası ve vucudu aşırı eğimden sakaryalı topçuları kıl payı geçiyor.Gerçektende hakem çok ince bir pozisyonu çok doğru değerlendirerek 3 yıldızı hak etti.Yerinde karar,ofsayt.Geçen haftaki sözde penaltı için şu söylenir.Pozisyon ceza sahası dışında başlıyor ve ceza sahası içerisinde son buluyor.Kaldıki hakem maçı bitirmek için düdüğü zaten ağzına aldı ve düdüğü çaldı.Dolayısıyla hiç birşey yok.Samsun başarısızlığın faturasını kendinde aramalıdır.Hakenlerde değil.

Avatar
merkez 2019-05-14 08:57:05

teknik direktör adına hiç bir şey yoktu. Doldur boşaltla geçti oyun. Köşe vuruşları olsun serbest vuruşlar olsun çalışılmış hiç bir oyun yok. Tüm köşe vuruşları rakipte kaldı. Bahattin desen tek başına 5-6 adamı geçip tekrar geri dönüyordu ara pası ileri pas yoktu. Uyarması gerekirdi ama uyarı falan gelmedi. İleride tek iyi oynayan kubilaydı gerisi hep vasat. Teknik direktör hatasından kaldı umutlar seneye

Avatar
istek 2019-05-14 09:07:21

baskılı oynamadık çatır çatır oynayıp resmen boğmalıydık siz çata çat bir oyun gördünüz mü sahada 2.yarı adamlar net pozisyon bile buldular. tam bir deplasman takımı gibi oynayıp kontradan gol aradılar kapandılar ama öyle böyle çözmeliydik.