banner388
banner390

Samsunspor'da Son Gelişmeler

Samsunspor'da neler oluyor, son gelişmeler neler?

Samsunspor'da Son Gelişmeler

Samsunspor'da neler oluyor, son gelişmeler neler?

30 Aralık 2016 Cuma 10:18
Samsunspor'da Son Gelişmeler

TFF 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor ilk yarıyı 17. sırada bitirdi. Devre arası kamp için Antalya'ya giden Samsunspor ligin ikinci yarısı için çalışmalarına başladı. Antalya'ya karayolu ile giden Kırmızı-Beyazlılar yolculuk sırasında hava şartları sebebiyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Antalya kampına yeni sezon öncesi profesyonel yapılan isimlerden kaleci Enes Acar, Abdülsamet Yıldırım, Berkay Çalık ve Furkan Yıldırım götürülmedi. Antalya'da kamp için toplanan Samsunspor dün saat 18:00'da yapmış olduğu koşu ve pas çalışmalarıyla günü tamamlarken, tedavisi süren Fatih Kılıçkaya, fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaparak takımdan ayrı çalıştı.
Bu arada Samsunspor'un forma sponsoru artık Kappa oldu. LİG ile sözleşmesi biten Samsunspor'un artık forma tedarikçisi Kappa oldu.


Son Güncelleme: 30.12.2016 10:28
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporTff 1.lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.