banner388

Samsunspor'da Göztepe maçı hazırlıkları

Samsunspor, 14 Mayıs Pazar günü çıkacağı Göztepe maçına hazırlanmaya devam ediyor.

Samsunspor'da Göztepe maçı hazırlıkları

Samsunspor, 14 Mayıs Pazar günü çıkacağı Göztepe maçına hazırlanmaya devam ediyor.

11 Mayıs 2017 Perşembe 20:36
Samsunspor'da Göztepe maçı hazırlıkları

Samsun Haber- TFF 1. Ligde kalma mücadelesine devam eden Samsunspor, Pazar günü İzmir Bornova Stadyumu’nda Göztepe takımıyla karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlı takım, Göztepe karşılaşması hazırlıklarına Teknik Direktör Osman Özköylü önderliğinde Nuri Asan Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon ve 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. 15 dakikası basına açık olan antrenman, şut çalışmasının sonrasında, maç taktiğinin provası ile sonlandırıldı. Diğer yandan devre arasında transfer olan ve yaşadığı ağır sakatlık sonrası uzun zamandır sahalardan uzak kalan sol bek Ahmet Burak Solakel ilk defa takımla birlikte antrenmana katılırken, Giresunspor maçında sakatlanarak oyundan ayrılmak zorunda kalan defans oyuncusu Ercan Yazıcı takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmana sezonu kapatan Kenan Karışık da katılamadı. Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyeleri de akşam antrenmanını seyretti.

Samsunspor’un İzmir programı da netlik kazandı. Ekip yarın akşam 19.35 uçağıyla Samsun'dan İzmir'e uçacak. Cumartesi günü saat 17.00'de Göztepe'nin tesislerinde antrenman yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.