banner388

Samsunspor'da 3 imza birden

TFF 2. Lig takımlarından Samsunspor, dış transferde İrfan Başaran, Erhan Kartal ve Ramazan Çevik ile sözleşme imzaladı.

Samsunspor'da 3 imza birden

TFF 2. Lig takımlarından Samsunspor, dış transferde İrfan Başaran, Erhan Kartal ve Ramazan Çevik ile sözleşme imzaladı.

30 Haziran 2018 Cumartesi 16:10
Samsunspor'da 3 imza birden

Samsunspor Haber - TFF 2. Lig takımlarından Samsunspor, dış transferde İrfan Başaran, Erhan Kartal ve Ramazan Çevik ile sözleşme imzaladı. Sezona yeni başkan ve yeni bir kadroyla ‘şampiyonluk’ parolasıyla giren Samsunspor, transfere hız kesmeden devam ediyor. Daha önce 4 futbolcuyla resmi sözleşme imzalayan kırmızı-beyazlılar, bugün de 3 oyuncuya imza attırdı.

İMZALAR ATILDI

Geçen sezon Adana Demirspor’da oynayan Erhan Kartal ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyurulurken, 2017-2018 sezonunda Boluspor’da başarılı bir sezon geçiren İrfan Başaran ve Sakaryaspor’da forma giyen Ramazan Çevik de kendilerini 2 yıllığına Samsunspor’a bağlayan sözleşmeye imza attılar. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Çevik ve Başaran, Samsunspor’un başarısı için çaba sarf edeceklerini söylediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Kartal 2018-06-30 17:07:57

Samsunsporda çok güzel gelişmeler oluyor.Genç yetenekli oyunculardan sonra şimdi sıra ahlaklı karekterli takıma katkı yapacak İrfan Başaran gibi pili bitik olmayan 4-5 tecrubeli oyuncuları almak Kaleci ve Forvetler çok çok önemli Ertuğrul Taşkıranın adı geçiyormuş bu oyuncu Samsunspora katkı sağlanmaz hem pahalı hem yetenekli değil ondan daha iyileri var bizden söylemesi

Avatar
Hamit 2018-07-04 13:07:41

Ramazan cevik bizde oynadı.Ama bal yapmayan arı gibi.Yumuşak bir futbol anlayışı var.Eğer Samsunspor yumuşak kadro kuracaksa olur, yok sert bir takım kuracaksa yedekte kalır gibi.