banner388

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, öyle şeyler söyledi ki ... Herkesi şaşırttı

Kırmızı beyazlı ekibin özellikli son iki maçta aldığı Hatayspor ve İstanbulspor galibiyetleri camiayı birleştirici bir rol üstlenirken; Başkan Yüksel Yıldırım'da bugün twitter dan taraftara çok birlik beraberlik mesajı yolladı. 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, öyle şeyler söyledi ki ... Herkesi şaşırttı

Kırmızı beyazlı ekibin özellikli son iki maçta aldığı Hatayspor ve İstanbulspor galibiyetleri camiayı birleştirici bir rol üstlenirken; Başkan Yüksel Yıldırım'da bugün twitter dan taraftara çok birlik beraberlik mesajı yolladı. 

09 Kasım 2023 Perşembe 22:51
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, öyle şeyler söyledi ki ... Herkesi şaşırttı

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, suskunluğunu bozdu. Kırmızı beyazlı ekibin özellikli son iki maçta aldığı Hatayspor ve İstanbulspor galibiyetleri camiayı birleştirici bir rol üstlenirken; Başkan Yüksel Yıldırım'da bugün twitter dan taraftara çok birlik beraberlik mesajı yolladı. Başkan Yıldırım, "Öncelikle cefakâr ve vefakâr Büyük Samsunspor taraftarına, hocamıza, teknik ekibimize, oyuncularımıza ve galibiyette emeği geçen tüm kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri son iki haftada çok ama çok mutlu ettiler. İnanıyorum ki Birlikte Başaracağız" dedi. 

KÖTÜ BAŞLADIK AMA ...

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım sözlerine daha sonra şu şekilde devam etti; "2023-2024 sezonuna ne yazık ki hiç istemediğimiz bir sportif başarısızlık ile başladık. Ama gönül isterdi ki seri galibiyetlerle lige başlayalım. Ancak böyle olmadı. Bu başarısız başlangıcı kesinlikle ne sizler ne de bizler hak etmedik. Bu nedenle kulüpte kötü gidişatı  düzeltmek için acil olarak gerekli olan sportif yönetim değişimini başlattık.

TAŞIN ALTINA VÜCUDUMU KOYDUM 

Ben taşın altına sadece elimi değil, vücudumu ve yüreğimi koydum! Samsunspor’un başarısı için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım gibi, bundan sonra daha da iyi yerlere gelmemiz için mücadeleye durmaksızın devam edeceğim. Sizlerin desteğiyle Samsunspor'un başarısı için motivasyonum her geçen gün daha da artıyor. Birlikte başaracağımıza adım gibi inanıyorum.

TARAFTARIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Süper Lig’in seyirci ortalamalarını altüst eden vefalı taraftarlarımız… Siz yeter ki yanımızda olun. İşte o zaman bizim başaramayacağımız iş, aşamayacağımız engel yok! Eğer sizler yanımızda olmazsanız, hiçbir şeyi tek başımıza başarma ihtimalimiz asla yok! Dik duruşuyla ve sonsuz desteğiyle her zaman gurur duyduğumuz Büyük Samsunspor taraftarımıza saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Samsunspor’a olan sevginiz mutlak, sabrınız da aynı şekilde muhakkak olsun. Tüm camiamıza başarılar ve mutluluklar diliyorum..."

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 2023-11-09 23:38:20

Sevgili Samsun lular Taraftarı olmayan (SK) yok olamaya mahkumdur.Dün Münich de Türk taraftırın sevgi selini görünce birgün Samsun Spor uda hayel ettim.

Avatar
Ayvaz Kerimoğlu YILMAZ... 2023-11-10 07:19:12

İnşAllah hep birlikte başarırız. Sayın başkan, yapılan transferler bireyselde herkes tarafından beğenilmişti. Ancak çok erken şampiyonluğa rağmen, iyi bir kamp dönemi geçirilmesi.Bu takımın halen defans ve orta sahası iyi değil. Herhalde bunu hoca da görmüştür. Haliyle o kısımlar yetersiz olunca goller de gelmiyor. Allah kolaylık versin.

Avatar
Yilmaz 2023-11-10 08:27:44

İyide takımda bitirici yok birinci yari yokları oynuyoruz ikinci yarı biraz kıpıdanma var eğer pendiği yenemazsek Samsun'un işi çok zor hayalle gerçeği karıştımamak lazım

Avatar
ÇETİN 2023-11-10 08:40:22

Başkan.... İyi niyetin yeter...samimisin...bu bizeyeter....mevlam yardımcın olsun...

Avatar
alemdar 2023-11-10 09:17:10

Bu açıklamayı sayın başkanın yazmadığına eminim ama ispat edemem. Ama yine de bir başkanın yapması gereken açıklama böyle olmalı. Tebrikler başkan.

Avatar
Adalet55 2023-11-10 09:41:06

Başkanım size de böylesine mesajlar yakışır. Ona buna cevap vermeyin artık

Avatar
matt 2023-11-10 09:55:33

antrenör iyi geldi.

Avatar
mattt 2023-11-10 14:56:03

normal