banner388

Samsunspor'a Transfer Yasağı Şoku!

Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor, FIFA'daki Arvydas Novikovas dosyasından dolayı 2 dönem sportif ceza alabilir.

Samsunspor'a Transfer Yasağı Şoku!

Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor, FIFA'daki Arvydas Novikovas dosyasından dolayı 2 dönem sportif ceza alabilir.

03 Eylül 2023 Pazar 13:35
Samsunspor'a Transfer Yasağı Şoku!

Ajansspor'un haberine göre Samsunspor, FIFA'daki Novikovas dosyasından dolayı ocak ayı ve önümüzdeki yaz transfer döneminde transfer yasağı cezası alabilir...

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'in dördüncü hafta mücadelesinde bu akşam sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor transfer yasağıyla karşı karşıya... Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre; Karadeniz temsilcisi, FIFA'daki Arvydas Novikovas dosyasından dolayı ocak ayı ve önümüzdeki yaz transfer döneminde transfer yasağı cezası alabilir. Bilindiği üzere Litvanyalı sağ kanat oyuncusu Avrydas Novikovas, Samsunspor'da önce kadro dışı bırakılmış daha sonra ise sözleşmesi feshedilmişti.

HER ŞEY MEKTUPLA BAŞLADI!

Karadeniz ekibinden ayrılmasının ardından flaş açıklamalar yapan Novikovas, "Her şey iyi gidiyordu. İzin gününde bir mektup aldım. Mektupta takım arkadaşlarımla iyi geçinemediğim, antrenmanlarda iyi bir performans sergilemediğim ve koçu dinlemediğim yazıyordu. Mektup yanlış kişiye gönderildi sandım. Boldrin ve beni 30 gün kadro dışı bıraktılar."Her sezon oyuncuları bu şekilde serbest bırakıyorlar"

YILDIRIM: “NOVİKOVAS VE BOLDRİN SAVAŞ AÇTILAR”

Bizden önce bu sezon 3 oyuncu bu durumla karşı karşıya kaldı. Bu kulüp için bir kazadan ibaret değil bu. Her sezon oyuncuları bu şekilde serbest bırakıyorlar. Taraftara karşı bizi suçluyor ama ilk mektubu kim gönderdi. Eğer ben yanlış bir tutum sergilesem, takım arkadaşlarımla bir sorun yaşasam bunu anlayabilirdim. Ben neden kadro dışı kaldığımı sorduğumda herkes gülmeye başlıyordu. Herkesle harika anlaşıyordum" ifadelerini kullanmıştı.  Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise o dönem Novikovas ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Novikovas, Boldrin'e kulüp bulmalarını söyledik. Kulübe karşı resmen savaş açmışlar"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan DAŞ 2023-09-03 19:06:06

Yüksel sahip yaş tahtaya basmaz, bastıysa bu işi biliyorum diye gezmesin.