banner388

Samsun doludizgin 

Trendyol Süper Lig takımlarından Yılport Samsunspor, Gerede ilçesinde çalışmalarına devam ediyor.

Samsun doludizgin 

Trendyol Süper Lig takımlarından Yılport Samsunspor, Gerede ilçesinde çalışmalarına devam ediyor.

21 Temmuz 2023 Cuma 10:52
Samsun doludizgin 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig temsilcisi Yılport Samsunspor, 2023-2024 sezonuna hazırlık sürecini hızla ilerletiyor. Yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Samsun ekibi, yoğun bir antrenman programına tabi tutuluyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun yönetiminde, kırmızı-beyazlılar sabah antrenmanında kuvvet ve taktik çalışmalarına öncelik veriyor. Takım daha sonra yarı sahada çift kale maçlar yaparak saha içi uyumunu artırmayı hedefliyor.

YOĞUN TEMPO 

Samsunspor, yarın da antrenman programını aksatmadan sürdürmeyi planlıyor. Takım, teknik heyetin liderliğinde, yeni sezon öncesi en iyi formunu yakalamak için özverili bir şekilde çalışmalarına devam edecek. Sonuç olarak, Yılport Samsunspor'un heyecanla beklenen yeni sezon için Bolu'da yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiği ve taraftarların da takımın başarısı için heyecanla destek verdiği görülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.