banner388

Samaras'ın golünü tüm Türkiye gördü

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Maçı çok güvendiğimiz bir hakem yönetti. Ancak o da baskı altında kaldı. Golümüzün nizami olduğunu tüm Türkiye gördü” dedi.

Samaras'ın golünü tüm Türkiye gördü

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Maçı çok güvendiğimiz bir hakem yönetti. Ancak o da baskı altında kaldı. Golümüzün nizami olduğunu tüm Türkiye gördü” dedi.

05 Şubat 2018 Pazartesi 11:17
Samaras'ın golünü tüm Türkiye gördü

Samsunspor Haber - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Samaras'ın son dakikalarda attığı kafa golünün nizami olduğunu söyledi. Oyuncularının hava topuna çıkarken faul gerektirecek bir hareketinin olmadığını herkesin gördüğünü söyleyen sportif direktör Zeren, "Maçı çok güvendiğimiz bir hakem yönetti. Ancak o da baskı altında kaldı. Gerekli yerlere itirazlarımızı mutlaka yapacağız" diye konuştu.

İTİRAZIMIZI YAPACAĞIZ

Adana Demirspor karşısında bir puan alan değil 2 puan kaybeden taraf olduklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, "Sahada ikinci yarıda bir tek biz vardık. Gol attık, goller kaçırdık, verilmeyen net golümüz var. Açıkçası çağdaş futbol adına ne varsa hepsini maçın ikinci yarısında sahaya yansıttık. Bundan sonra çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Futbolcularımıza güvenimiz tam” dedi.

KART UYARISI


Coşkun Zeren, Adana Demirspor maçında sarı kart gören Kenan Karışık’ın cezalı duruma düştüğünü söyledi. Zeren, kart konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, “Erkan, Ahmet Cebe, Chibuke ve Samaras 3'er sarı kartı olduğu için ceza sınırında. Kalan maçların hepsi birbirinden zor. Bu nedenle basit kart görme lüksümüz yok. Oyuncularımızı uyaracağız” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 05.02.2018 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2018-02-05 11:25:22

Samsunun bal gibi golünü hakem bilerek isteyerek vermedi hakem maçı çok kötü yönetti takdir haklarını adanademir yönünde kullandı çok açık samsunu katletti böyle bir çok hakem tüm liglerde hak yiyor yazıklar olsun diğer konu samsunun yabancıları yine sınıfta kaldı bunlar neden kötü oynuyorlar neden engin hoca bir çözüm bulamıyor bu işin şakası yok böyle giderse bu takım kesin küme düşer 200 bin tl. pirimi yerliler biliyor yabancıların hiç umrunda değil samsunun yabancılarına amatörde bile forma vermezler.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-02-05 12:24:52

Evet nizami gölümüz maalesef Hakem tarafından iptal edildi.
Sn.Zeren Hakemi şikayet edeceğiz diyor,etsrniz ne değişecek ki? Kural hatasibolsa mac tekrarlanır ama bu pozisyonda Kural hatası yoktur hakem hatası vardır Kısacası hakem bu maçı kaldıramadı bizim 2 puanimiz gitti.

Avatar
hakem 2018-02-05 14:02:11

adanalılar bile verilmeyen gole şaşırdılar..

Avatar
smsn 2018-02-05 14:00:02

bilerek golü vermedi hakem kimler tarafından yönetiliyorsa.. bu zor zamanda iki puanın çok önemi vardi, haram zıkım olsun.. eğerki hakem bilinçli vermediye o golü gece yatarken rüyalarına girsin vicdan azabiyla yansın bir taraftar olarak hakkım haram olsun..o hakeme

Avatar
yabancı 2018-02-05 14:04:43

samsunsporun yabancıları çok kalitesiz angan ve chubike.. yatıyorlar.. hiç bir katkıları yok oyun içinde..takım resmen iki kişi eksik oynatılıyor ve engin bunu seyrediyor

Avatar
Alp 2018-02-05 20:23:09

Sahipsiz bi takımız maalesef