banner388

Rahatsızlıklarına rağmen oynamak istediler... ALKIŞI HAK ETTİLER

Fofana ve Tomane, Bursaspor maçı öncesinde yaşadıkları rahatsızlıklarına rağmen oynamak istediklerini teknik ekibe bildirdi. 90'ar dakika sahada kalan her iki oyuncu da performanslarıyla tribünlerden alkış topladı. 

Rahatsızlıklarına rağmen oynamak istediler... ALKIŞI HAK ETTİLER

Fofana ve Tomane, Bursaspor maçı öncesinde yaşadıkları rahatsızlıklarına rağmen oynamak istediklerini teknik ekibe bildirdi. 90'ar dakika sahada kalan her iki oyuncu da performanslarıyla tribünlerden alkış topladı. 

12 Şubat 2022 Cumartesi 12:33
Rahatsızlıklarına rağmen oynamak istediler...  ALKIŞI HAK ETTİLER

Samsunspor Haber - Samsunspor'da alkışlar Tomane ve Fofana'ya. Bursaspor ile oynanan zorlu puan mücadelesi öncesi yaşadıkları rahatsızlıklar nedeniyle sahaya çıkmama ihtimalleri olan iki yıldız isim, teknik ekibe ısrarla oynamak istediklerini söyledi. Teknik direktör Fuat Çapa'da oyuncularının isteğini kırmayarak Fofana ve Tomane'yi ilk on birde sahaya sürdü. 90 dakika boyunca sahada kalan her iki oyuncu mücadeleci performanslarıyla tribünlerden de alkış topladı. 

TRİBÜNLERDEN SEVGİLİ SELİ

Portekizli Tomane, tüm olumsuzluklara rağmen takımının tek golünü kaydetti. Maçın ardından teknik direktör Fuat Çapa, her iki oyuncunun durumu ve oyuncu değişiklikleriyle alakalı şunları söyledi; Oyuncu değişikliği süreleri hakkında da bilgi veren Fuat Çapa, “Daha erken oyuncu değişikliği düşünüyordum ama Fofana ve Tomane’nin yaşamış oldukları rahatsızlıklar bizi her dakika tedirgin ediyordu. Maç öncesi ne kendileri ne de ben 90 dakika oynayabileceklerini tahmin etmiyorduk. İyi de oynadılar. 

SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİKLERYAŞANDI 

Bunların dışında Osman ve Alaattin değişiklik istedi. Bu sefer kafamızda olan hamleleri tamamen değişik yönde kullanmak zorunda kaldık. Normal olarak defansta özellikle takım iyi oynarken ve skor lehinizeyken değişiklik yapılmaz. Çünkü 2 oyuncumuz da bölgelerinde iyi oynuyorlardı. Ama maalesef 2 oyuncumuzun soru işareti olması ve Alaattin ile Osman’ın da değişiklik istemesi hamlelerimizi biraz değişik yöne doğru itti. Yeni gelen 2 oyuncumuza bugün az da olsa süre verdik. 

KAYAMBA VE ENSAR UMUT VERDİ

Kayamba az süre alsa da sahada olumlu işlerini gördük. Beklediğimiz bir profile sahip. Ensar’ın da arzu ve isteği gayet güzeldi. Vukan’da biliyorsunuz devre arası covid geçirdi. Takımdan 14 gün uzak kaldı. Ondan önceki süreçte de Tuzlaspor ve Göztepe maçında cezalı olduğu için o karşılaşmalarda da oynamadı. Yani Vukan toplamda 5-6 hafta takımdan ayrıydı. Bunu kolay bir süreçte kapatmak mümkün değil. Balıkesirspor ve Kocaelispor karşılaşmasında da galip gelen takımı değiştirmek istemedim. Çünkü oyun olarak belki zaman zaman beklentinin altında kalsa da skor olarak önemliydi. Bugün iyi sonuç alsaydık herkes mutlu olacaktı ama iyi oynayıp kötü sonuç aldığınız zaman bu sefer değişik yorumlar yapılıyor”.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemo55 2022-02-12 12:44:22

Madem Kayamba gibi bir transferin var ne diye 85 Dakika kenarda tutuyorsun be hocam?

Avatar
ÇETİN 2022-02-12 12:47:25

Üç golcümüz ve kalecimiz çok iyi.. Orta saha yok..golcülere ve kaleciye alkış....

Avatar
Aslan Aslan 2022-02-13 19:19:55

Bu takım 4 4 2 oynasin...

Avatar
Mustafa Şenel 2022-02-14 14:04:00

Biz başka maçmı seyrettik acaba!!!! Samsunspor futbol adına hiçbir şey yapmıyor kimse kimseyi kandırmasın ne futbolu kahvehaneden toplanmış dağınık bir takım görüntüsü veriyor kümeye oynayanlar daha iyi futbol oynuyor Samsunspor dan bişey olacağı yok.