banner388

Özköylü önemli açıklamalarda bulundu

Haftayı Manisaspor mağlubiyeti ile kapatan Samsunspor teknik direktör Osman Özköylü bu hafta sonu oynanacak Elazığspor karşılaşmasının hayati önem taşıdığını belirtti.

Özköylü önemli açıklamalarda bulundu

Haftayı Manisaspor mağlubiyeti ile kapatan Samsunspor teknik direktör Osman Özköylü bu hafta sonu oynanacak Elazığspor karşılaşmasının hayati önem taşıdığını belirtti.

20 Nisan 2017 Perşembe 21:23
Özköylü önemli açıklamalarda bulundu

Samsun Haber- TFF 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor haftayı Manisasporspor mağlubiyeti ile kapattı. Alınan bu sonuçtan dolayı üzgün olan Samsunspor cephesinde teknik direktör Osman Özköylü Elazığspor maçı için Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

‘Biz sistem takımıyız’

Teknik Direktör Osman Özköylü, “Manissaspor maçında bir kaza yaşadık. O maç bizim açımızdan çok önemliydi ama kaybettik. Bizim için ne kadar önemliyse rakip açısından da aynı oranda önem taşıyordu. Bize karşı tedbirlerini iyi almışlardı. Kazanabileceğimiz maçı maalesef iki tane basit gol yiyerek kaybettik. Artık buraya takılıp kalmayacağız. Çünkü önümüzde 6 hafta daha var. Manisaspor maçını unutup hemen Elazığspor maçını düşünmeye başladık. Elazığspor maçı ligin altını ilgilendiren çok önemli bir maç. Deplasmanda alacağımız sonuç bizim açımızdan da rakip açısından da çok hayati önem taşıyor. Çünkü iki takım da ligde kalma savaşı veriyor. İnşallah Elazığspor karşısında hatalarımızı kapatıp kendi oyunumuzu ortaya koyarak kazanmak istiyoruz. Önemli olan bizim nasıl oynayacağımız çünkü biz, sistem takımıyız, biz yıldız oyuncuları olan bir takım değiliz. Bunu uyguladığımız zaman başarılı olduğumuzu gördük. Bundan sonraki maçlarda tüm oyuncularımız bu sisteme bağlı kalarak iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz" dedi.

Samsunsporlu futbolcuların bugün yaptığı antrenmana sakatlıkları bulunan Abdulkerim Bardakcı, Famoussa Kone, Jeroen Lumu, Anmet Burak Solakel katılmadı. Kırmızı-beyazlılar, düz koşu, 5'e 2 ve istasyon çalışmasının ardından pas çalışması ile idmanı sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.