banner388

Onur Eriş’i heyecan kapladı 

Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Zonguldak Kömürspor’dan takip ettiği  Onur Eriş ile özel olarak ilgileniyor. Başarılı futbolcunun  Pazar günü oynanacak Şanlıurfaspor karşılaşmasında ilk 11’de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Onur Eriş’i heyecan kapladı 

Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Zonguldak Kömürspor’dan takip ettiği  Onur Eriş ile özel olarak ilgileniyor. Başarılı futbolcunun  Pazar günü oynanacak Şanlıurfaspor karşılaşmasında ilk 11’de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

22 Kasım 2019 Cuma 12:06
Onur Eriş’i heyecan kapladı 

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Zonguldak Kömürspor’dan takip ettiği  ve çok beğendiği Onur Eriş ile antrenmanlarda özel olarak ilgileniyor. Başarılı futbolcunun  Pazar günü oynanacak Şanlıurfaspor karşılaşmasında ilk 11’de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Kırmızı beyazlı oyuncuda görev verilmesi halinde takımına faydalı olabilmek için elinden geleni yapacağını dile getirdi. 

İLK 11 OYNAMASI GÜÇLÜ İHTİMAL

Zonguldak Kömürspor’dan büyük umutlarla transfer edilen 24 yaşındaki başarılı futbolcu bugüne kadar 4 maçta forma giydi. Oynadığı karşılaşmalarda 1 gol atabilen Onur Eriş, 194 dakika sahada kalabildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın takımın başına gelişiyle beraber kendisine olan özgüveni de yerine gelen Onur’un bundan sonraki haftalarda nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük merak konusu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
takipçi 2019-11-22 16:19:18

hocam yinede siz bilirsiniz ama onur ve enes ten topçu olmaz. enes üzerine koymadan yaşlanan boş bir topçu onur ise bir buçuk yıldan beri yatan bir adam.

Avatar
Canik 55 2019-11-22 12:19:38

Onur Eriş'e iki sezondur hiçbir hoca hakettiği formayı vermediğine inananlardanım. Zonguldaktan hazır gelmesine rağmen hiç şans verilmedi. İnşAllah Ertuğrul hoca şans verir de kendini gösterme şansı yakalar çocuk.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-11-22 12:27:06

Bugüne kadar şans bulamamıştı.İnşAllah bu fırsatı iyi değerlendirir.

Avatar
Ahmet gonca 2019-11-22 13:14:12

Helal olsun hocam kimse bu kardeşimize düzgün şans vermedi inş senin sayende Türk futbolu bu kardeşimize kazanır tabiki birazda kendi gayreti çok önemli

Avatar
avn 2019-11-22 23:38:39

Onur u Zonguldak , Menemen kupa maçında seyrettim., bir takımı tek başına kanatlardan sürükleyen bir adam bu dedim keşke Samsunspora gelse dedim ve tesadüf ya alındı, ama nolduysa bu adam burada oynayamadı., Bu Ertuğrul hocanın elinde parlar, Yazın bi kenara., Samet Asetekinden de on misli daha iyi bir topçu...

Avatar
Ümit TUL 2019-11-23 02:04:11

Onur kardeşimi bire bir yakından biri olarak, genç yaşına rağmen mükemmel bir kişiliğe sahip biri olarak kendisine şans verilmesi halinde Ertuğrul hocayı mahçup etmiyeceğini ve formasının hakkını vereceğini düşünüyor ve kesinlikle inanıyorum. Şansın bol olsun Onur kardeşim, Allah cc utandırmasın.