banner388

Neden oynatılmıyorlar ?

Samsunspor’da bugünlerde herkes Ahmet Burak Solakel ve Muhammet Beşir’in neden oynatılmadığını merak ediyor.

Neden oynatılmıyorlar ?

Samsunspor’da bugünlerde herkes Ahmet Burak Solakel ve Muhammet Beşir’in neden oynatılmadığını merak ediyor.

27 Kasım 2017 Pazartesi 10:58
Neden oynatılmıyorlar ?

Samsunspor Haber – Samsunspor’da bugünlerde herkes Ahmet Burak Solakel ve Muhammet Beşir’in neden oynatılmadığını merak ediyor. Büyük umutlarla büyük paralara transfer edilen oyuncuların tel tel döküldüğü 13 haftada ligi iyi bilen ve oynadıklarında takımlarına büyük katkı sağlayacaklarına inanılan tecrübeli sol kanat oyuncusu Solakel ve forvet Beşir’in neden ısrarla kulübede bekletiliyor.

KAMUOYU İPEKOĞLU’NDAN AÇIKLAMA BEKLİYOR 

Bu durum teknik direktör Engin İpekoğlu’na olan güveni iyiden iyiye sarsarken; Spor kamuoyu bu konuda kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu’ndan açıklama bekliyor. Hem Ahmet Burak Solakel hem de Muhammet Beşir sezon başında teknik direktör Alpay Özalan’dan forma şansı bulamamıştı.

KAÇ KEZ FORMA GİYDİLER ?

Kırmızı beyazlı ekipte Ahmet Burak Solakel, şu ana kadar geçen 13 haftalık zaman diliminde 3 lig 1 de kupa olmak üzere toplam 4 kez forma şansı buldu. Bunların ikinsinde ilk 11 de sahaya çıkan tecrübeli sol kanat oyuncusu 151 dakika sahada kaldı.  Öte yandan Muhammet Beşir ise 2 maçta kırmızı beyazlı formayı giyebildi. Bunların birinde Altınordu’ya karşı 1 de golü bulunan forvet oyuncusu 90 dakika sahada kalabildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2017-11-27 12:26:48

Takimi Engin hocanın kurduguna suphelerim var.

Avatar
metin öz 2017-11-27 15:21:59

yalanla dolanla yönetilen bir kulup erkut tutu samsunsporu batağa sürükledi aldığı bazı yerli oyuncular bu takımın oyuncusu değil gereksiz transferler borç yükü oluşturdu erkut tutunun aldığı yabancıların tamamı fiyasko bu oyunculara şimdi para bulamıyorlar bazı yerli yabancılar haklı olarak kulubu fedarasyona şikayet ediyorlar bay erkut tutu sen neden bunları düşünerek transfer yapmadın geçen senede aynı hataları yaptın bak ümraniyespor-giresun spor her birinin oyuncu maliyeti samsunsporun yarısı kadar onlar başarılı siz başarısız bu gereksiz yabancı oyuncuları siz aldınız sizin kazım yılmazdan ne farkınız var oda çok gereksiz transferlerle takımı aşırı borca sokmuştu size önerim bırakıp gitmeden yabancı oyuncu paralarını cebinizden ödeyin hiç bir kulup başakanı sizin gibi skındal yabancı oyuncu almamıştır

Avatar
sms 2017-11-27 16:00:00

bu sene bir oyun oynanıyor bakalım..