banner388

Metin Tekin'in  Samsunspor Sevgisi Öyle güzel sözler söyledi ki ... 

Eski milli futbolcu ve ünlü futbol adamı Metin Tekin'den Samsunspor'a sevgi dolu sözler geldi. 

Metin Tekin'in  Samsunspor Sevgisi Öyle güzel sözler söyledi ki ... 

Eski milli futbolcu ve ünlü futbol adamı Metin Tekin'den Samsunspor'a sevgi dolu sözler geldi. 

25 Ekim 2020 Pazar 16:30
Metin Tekin'in  Samsunspor Sevgisi  Öyle güzel sözler söyledi ki ... 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un eski yöneticilerinden Şafak Gedikoğlu'nun misafiri olan eski milli futbolcu ve ünlü futbol adamı Metin Tekin'den Samsunspor'a sevgi dolu sözler geldi. İstanbul Samsunsporlular Derneği üyelerine de selamlarını gönderen Tekin, "seneye Süper Lig'deyiz" derken konuşmasının tamamında şu sözlere yer verdi. 

SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ 

"Ben Samsunspor'dan sadece keyifle değil, sevgiyle bahsediyorum. Bir Samsunsporlu ile  tanışma imkanımız olunca hemen muhabbet tabii ki Samsunspor oluyor. Ben 1999-2000 yılında ilk antrenörlük hayatımda Samsun'da rahmetli Erdoğan Arıca'nın yardımcı antrenörü idim. Harika anılarla, harika dostluklar biriktirdim. O yüzden aradan  geçen 20-21 yıla rağmen Samsun ve Samsunspor'u halen sevgiyle hatırlıyorum. Samsunspor çok büyük bir kulüp ve umuyorum bu sene lige çıkacak ve Samsunspor'u yorumlama imkanı da bulacağım. İstanbul Samsunsporlular Derneği'ndeki herkese sevgilerimi iletiyorum. Umuyorum önümüzdeki yıl Süper Lig'deyiz."

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
MetintekinSamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali61 2020-10-26 08:55:39

Bu gazla Şampiyonlar liginde oynar samsun bu kadar iltifat düşkünü olursan hayal dünyasında hat dolmuşlari gibi turlar durursun

Avatar
Cemalettin Özcan 2020-10-26 13:20:59

Yorumcu Şn.Ali61 fazla karamsar olmayın,umutsuz insan yaşamayan insandır.Her umut ta bir ışık vardır.
Metin Tekin de Umut'unu dile getirmiş.
Gerçek Samsunlular ve Samsun sporlular her zaman UMUT'LU olur.

Avatar
Bafrali55 2020-10-26 16:24:34

Güzel insan Metin sözlerinde düşüncelerinde bir futbolanlayisi kadarda anlamlı teşekkürler,,,.yalnız 61liyorumcumuzada tavsiyem gazla hatla değil yürek ve inançla geliyorlar sekbanca kendi dolmuş hattında döner durursun.

Avatar
Kürşat 2020-10-26 21:18:20

İnşAllah seneye şampiyon olarak süperligdeyiz bizde çok inanıyoruz ve Ertuğrul Sağlam ekibine ve Yüksel YILDIRIM başkana güveniyoruz.