banner388

Markus Hoca SONER İÇİN NELER SÖYLEDİ 

Teknik direktör Markus Gisdol, "Disiplinli olması ve gösterdiği performans nedeniyle oynamayı hak ettiğini düşünüyorum. Hafta hafta belirli oyuncular hakkında sorular geliyor" dedi.

Markus Hoca SONER İÇİN NELER SÖYLEDİ 

Teknik direktör Markus Gisdol, "Disiplinli olması ve gösterdiği performans nedeniyle oynamayı hak ettiğini düşünüyorum. Hafta hafta belirli oyuncular hakkında sorular geliyor" dedi.

14 Nisan 2024 Pazar 14:28
Markus Hoca SONER İÇİN NELER SÖYLEDİ 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, Soner Gönül hakkında yapılan eleştirilere Beşiktaş maçı sonrası yorum getirdi. Tecrübeli teknik adam, Soner Gönül'ün performansının eleştirildiğinin söylenmesi üzerine, "Türkiye'de her zaman bazı futbolcular hakkında sorular geliyor. Soner, ne zaman şans versem hep elinden gelenin en iyisini yapıyor. Her zaman hazır olduğunu gösteriyor" dedi. 

DİSİPLİNLİ BİR OYUNCU

Ondan beklentilerimizi kendisinin de bildiğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Gisdol, "Disiplinli olması ve gösterdiği performans nedeniyle oynamayı hak ettiğini düşünüyorum. Hafta hafta belirli oyuncular hakkında sorular geliyor. Samsun'daki insanlar ve Samsunspor taraftarları bu oyuncuların hepsiyle gurur duymalı. Hepsi ellerinden geleni yaparak Süper Lig'de kalmak için mücadele ediyor" şeklinde görüş belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali kemal 2024-04-14 18:58:27

Marcus hoca demisse söz bitmiştir.NOKTA

Avatar
Sadettin 2024-04-15 18:30:38

Hoca soneri samsun seyircisi kadar tanıması mümkün değil sonerin savunulacak hiçbir yanı yok kendisini hiç gelistirmedi hatalı pas yapıyor sürekli geri pas veriyor hava topu hakimiyeti sifir hücuma katkısı sifir orta yapamıyor AMA TAC ATIYOR....Hocam dikkat edin bu adamdan samsunspora fayda yok 4 yıldır sabırla bekledik nafile orda bola yi dene hatta yunus emreyi dene hepsi BAY JOLE den iyi oynar

Avatar
okuyucu 2024-04-15 14:14:24

soner ve alim her maç sonrası hakaret edenleri buradan birkez daha kınıyorum ve onları bu sapıklık derecesine takıntılarından vaz geçmeye davet ediyorum.

Avatar
Hacı 2024-04-14 20:53:13

Soner özverili çok çalışan bir oyuncu iyi bir profesyonel

Avatar
Smsn 2024-04-15 10:11:56

Sen yeni söylüyon hoca biz taraftar olarak 4 senedir söylüyoruz bu adami takımdan gönderin sen beğenebilirsin biz beğenmiyoruz istrmiyoruz soneri bu klüpte..

Avatar
Karabela55 2024-04-14 22:35:28

Bu Soner elinden geleni yapıyor canını dişine katarak mücadele ediyor ve süper lig tecrübesi yok ama her gün daha iyi devam etsin

Avatar
Necati 2024-04-15 09:34:58

Ilk defa yıllardır bu takım bu hale ilk defa geldi lütfen iyi eleştiriler yapalım.Külüp başkanımız türkiyenin en iyi insanı sahip çıkalım.büyük takımlar öyle transfer yapiyormilyonlar harcıyorlar gene başarı yok milyonlarca taraftarı var gene başarı yok samsuna sahip çıkalım.yüksel yıldırıma sahip çıkalım

Avatar
takipci 2024-04-15 14:18:51

soneri ve alimi devamlı eleştiren daha ötesi her türlü hakareti edenler soner boladan iki gömlek bir çeyrek üstün alim ise bu takımın vaz geçilmezi taylan için ise taylan bjk maçının en iyi oyuncusudur bunu görmek istemeyen bir takım dahiler maçları başka yerleriyle izliyorlar.