banner388

Markus Gisdol FARKINI GÖSTERDİ

Kırmızı beyazlı ekibin Alman teknik adamla çıktığı 11 iç saha maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı.

Markus Gisdol FARKINI GÖSTERDİ

Kırmızı beyazlı ekibin Alman teknik adamla çıktığı 11 iç saha maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı.

13 Şubat 2024 Salı 12:19
Markus Gisdol FARKINI GÖSTERDİ

Samsunspor Haber - Samsunspor, Alman teknik direktörü Markus Gisdol ile özellikle iç sahada mükemel bir tempo yakaladı. Kırmızı beyazlı ekibin Alman teknik adamla çıktığı 11 iç saha maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. Son olarak Antalyaspor'u 2-0'la geçen kırmızı beyazlı ekip, ligde ateş hattının üzerine çıktı. 29 puanla 13.sıraya yükselen Samsunspor'un son dönemdeki performansı taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini topluyor. 

TAKIM OLDUK 

Antalyaspor galibiyetinin ardından taraftarların tribüne çağırdığı Alman teknik adam, seyirciye 3'lü çektirirken; galibiyetin verdiği mutluluğu yüzünden okunabiliyordu. Başarısını birlik beraberliğe bağlayan Gisdol, "Her zaman olduğu gibi bugün de inanılmazlardı. Onların takımla birlikte hareket etmelerine bugün bir kez daha şahitlik ettim ve beni inanılmaz şekilde etkiledi. Bugün 12’inci adamla birlikte oynadığımız günlerden bir tanesi oldu. Bugün de çok iyi destek verdiler. Bunun için de kendilerine teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ogün 55 2024-02-13 13:28:01

Buda bu gerçek.Taraftar takımı iç saha dış saha gerçek ten hep ateşledi.Taraftar bu kadar Takimi sagiblenmeseydi bizi Gisdolda kurtaramazdi.Gisdolda alcak gönüllü başarılı bu Hoca.Samsunsporumuzla Samsunumuzla mayası bağdasti.Bizde sana çok teşekkür ediyoruz Sayin Hocamiz Gisdol.İyiki varsın.

Avatar
Suat 2024-02-13 15:44:08

Mütevazı ve gerçekçi beyefendi bir futbol adamı elini taşın altına koydu takdir ediliyor samsun halkinin gözünde işini bilen bir adam çok daha uzun yolunuz var gistol şahane bir teknik patron titanigin kaptanindan dahada usta

Avatar
Adil Saka 2024-02-14 13:59:05

Gisdolun eşi Samsunu çok seviyormuş sözleşme uzarsa seve seve Samsunda kalırız diyor.Başka Süper Lig Takımları gelecek sezon Hocayı kapmadan haydi Başkanım Taraftarlarında çok sevdiğimiz Hoca Samsunda kalmalı

Avatar
Birol TUNA 2024-02-14 07:36:35

TAKIM OLMAK; iyi ve köyü günde yönetimiyle, sporcularıyla, teknik ve yardımcı kadrosuyla, taraftarlarıyla bir bütün olmakla başarılır.
Yolumuz açık olsun