banner388

Markus Gisdol :GALİBİYETİ HAK ETTİK 

Teknik Direktörümüz Markus Gisdol, Yukatel Adana Demirspor A.Ş müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

Markus Gisdol :GALİBİYETİ HAK ETTİK 

Teknik Direktörümüz Markus Gisdol, Yukatel Adana Demirspor A.Ş müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

03 Aralık 2023 Pazar 16:37
Markus Gisdol :GALİBİYETİ HAK ETTİK 

Samsunspor Haber - Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bugün çok mutluyuz. Bu maçtan galibiyet almak için çok fazla çalışmıştık. Takımımız oyun planımızı yüzde yüz şekilde sadık kalarak gösterdi. Adana Demirspor’un çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Özellikle evde oynamış oldukları maçlarda çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Önde basmamız gerektiğini oyuncularımızla konuşmuştuk. Pozisyon bulmak istiyorsak önde basıp onları hataya zorlamamız gerektiğini biliyorduk ve buradan bunları doğru bir şekilde yapacak olursak, puanlarla ayrılacağımızı da biliyorduk. Ve sonuç olarak 3 puan alarak evimize o şekilde dönüyoruz. Galibiyetle ayrılmak çok güzel” ifadelerini kullandı.

HOLSE: ÇOK MUTLUYUZ

Adana Demirspor galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Samsunspor’un orta saha oyuncusu Carlo Holse ise çok mutlu olduklarını dile getirdi. Maçta bir gole de imza atan Holse, takım olarak son haftalarda iyi futbol oynadıklarını fakat bunu sonuca yansıtamadıklarını dile getirdi. Holse, “Adana Demirspor maçına iyi hazırlandık. İyi konsantre olduk. Takım olarak birlikte savaştık ve kazandık. Çok mutluyuz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Markus GisdolSamsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.