banner388

Markus Gisdol: Ayaklarımız yere sağlam basmalı

Gazeteci Emre Bol’a açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu saatten sonra hata yapamayız. Odaklanmamızı kaybetmememiz gerekiyor” dedi.

Markus Gisdol: Ayaklarımız yere sağlam basmalı

Gazeteci Emre Bol’a açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu saatten sonra hata yapamayız. Odaklanmamızı kaybetmememiz gerekiyor” dedi.

02 Nisan 2024 Salı 09:24
Markus Gisdol: Ayaklarımız yere sağlam basmalı

Samsunspor Haber - Skyspor’da yayınlanan ‘Emre Bol Yollarda’ programının çekimleri için Samsun’a gelen gazeteci ve yorumcu Emre Bol, Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Keyifli geçen sohbette Alman teknik adam, sezon sonuna kadar birbirinden zorlu ve kritik 8 final maçlarının olduğunu söyledi. 

İNANILMAZ ŞEYLER YAŞADIM 

Ekim ayının başında Samsun’a geldiğini belirten Markus Gisdol, “Geldiğim günden bu yana yaşadıklarım benim için çok büyük ve inanılmaz şeyler. İnsanların sevgisini görmek, o insanlarla sohbet ederken sıcakkanlılıklarını görmek beni inanılmaz bir şekilde mutlu ediyor. Sevgilerine bu şekilde karşılık vermek de beni ayrıca çok mutlu ediyor” dedi. 

FİNAL DEĞERİNDE 8 MAÇIMIZ VAR

Kendileri açısından bu saatten sonra en önemli şeyin ligde kalmak olduğunu ifade eden deneyimli alman teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu saatten sonra hata yapamayız. Önümüzde hepsinin final değerinde olduğu 8 maç var. Bu sebepten dolayı odaklanmamızı kaybetmememiz gerekiyor. Zaten sezon sonu hedefimize ulaşırsak çok büyük bir hikaye yazmış olacağız. Bu noktaya nerelerden geldiğimizi unutmamalıyız. Ayaklarımız yere sağlam basmalı ve rehavete kapılmamalıyız. Çünkü ligin başında neredeyse ölmüş durumdaydık.” 

TÜRK HAKEMİ OLMAK İSTEMEZDİM

“Açıkçası bana hangi meslekte çalışmak istersiniz diye bir soru gelse, Türk hakemi olmak istemezdim derdim. Çünkü çok zor bir meslek olduğunu düşünüyorum. Özellikle de Türkiye’de. Burada maçlar diğer ülkelere göre daha duygu yüklü oynanıyor. Sadece hakemleri de suçlu bulamayız her zaman. Bizim de sahadaki davranışlarımızla onlara yardımcı olmamız gerekiyor.”

ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPTIĞIMIZ

“Daha basit kararlar verebilmeleri açısından Türk hakemlerine yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum.  Bir hoca olarak dürüst olmam gerekiyorsa biz sahada ne kadar iyi olursak ve hakem de ne kadar kötü olursa olsun biz o maçı yine alırız. Ama biz kötü olduktan sonra hakem ne kadar iyi maç yönetirse yönetsin o maçı biz de kazanamayız. O nedenle önemli olan takım olarak bizim ne yaptığımız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.