banner388

Markus Gisdol: “Aldığımız 1 puanın da iyi olduğunu düşünüyorum”

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Pendikspor maçında aldıkları 1 puanın da iyi olduğunu söyledi.

Markus Gisdol: “Aldığımız 1 puanın da iyi olduğunu düşünüyorum”

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Pendikspor maçında aldıkları 1 puanın da iyi olduğunu söyledi.

04 Nisan 2024 Perşembe 23:41
Markus Gisdol: “Aldığımız 1 puanın da iyi olduğunu düşünüyorum”

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Samsunspor, sahasında Pendikspor ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gisdol, galip gelmeleri halinde puan tablosunda rahatlayabileceklerini ancak galip gelemedikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Alınan 1 puanın önemine değinen Gisdol, “Mücadele beklendiği gibi geçti. Zor geçeceğini biliyorduk. Kendi stilimizi ortaya koymakta zorlandık. Uzun toplarla oynadılar. Ön alanda iyi oyuncuları var. 3-4 fırsat yakaladık ama iyi değerlendiremedik. Bunları değerlendiremediğinizde de aldığınız 1 puana mutlu olmanız gerekiyor. Rakip teknik direktörün hakemin performansından mutlu olmasını anlayabiliyorum. Oyuncu değişikliklerini yaparken risk almak istemedik. Aldığımız 1 puanın da iyi olduğunu düşünüyorum. Değişikliği erken yapsak takımın dengesi bozulabilirdi. Süper Lig’de her maç zorlu geçiyor. Her maça farklı hazırlanıyoruz. Bugünkü maçın da zor geçeceğini biliyorduk” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2024-04-05 17:10:31

Hocamız doğruları söylüyor yenemiyorsan rakibine yenilmeyeceksin,Samsun spor Pendik maçında galibiyeti hak eden bir oyun oynadı.

Avatar
Necmettin YOLCU 2024-04-05 08:59:03

Teşekkür ederiz.
Pendik saf dışı kaldı.
Tabii galibiyet güzel ama ya yenilseydik.
Gistol bu şehir sizi seviyor

Avatar
ercan 2024-04-10 14:46:42

AKILLI ADAM.. ÇÜNKÜ PENDİK BEŞİKTAŞA 4 ATTI ÇOK İYİ KODROSU VAR BİRAZ AKIILI OLMASAK PUAN BİLE ALAMAZDIK..

Avatar
Mutsuz 2024-04-04 23:49:55

Bu oyun bomboş bı oyun kusura bakmasın da karambole, ya tutarsa Nasrettin hoca misali...

Avatar
manji 2024-04-05 10:17:37

bu oyunla 1 puan iyi, oynatmadılar bizi. bir kaç pozisyon var gol olabilecek ama atamadık, manjinin 3 e 1 de holseye gönderemediği top gitse holse yazardı onu.

Avatar
Gurbetteki Samsunlu. 2024-04-05 13:54:33

Bu oyunla bir puan tabi ki iyi.. Ancak... Oynan futbol tatminedici değil.. Samsun daha istekli ve daha hırslı. Sonuç alabilecek bir top oynamalıydı.. Bundan sonra ki takımlar daha kuvvetli.. Nasıl puan alacaksınız merak ediyorum..