banner388

Kral Tanju'dan Erkurt Tutu hakkında bomba açıklama

Türk futbol tarihinin en önemli golcülerinden Tanju Çolak, Samsunsor Başkanı Erkurt Tutu ve yönetimi hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. 

Kral Tanju'dan Erkurt Tutu hakkında bomba açıklama

Türk futbol tarihinin en önemli golcülerinden Tanju Çolak, Samsunsor Başkanı Erkurt Tutu ve yönetimi hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. 

28 Kasım 2017 Salı 09:43
Kral Tanju'dan Erkurt Tutu hakkında bomba açıklama

Samsunspor Haber - Türk futbol tarihinin en önemli golcülerinden Tanju Çolak, Taraftarın Sesi Programı'nda Samsunsor Başkanı Erkurt Tutu ve yönetimi hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Sezon başında Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun kendisini arayarak 8 teknik direktör isimden bir tanesiyle anlaşmayı düşündüklerini söylediğinde birinin dışında tüm adaylara kefil olabileceğini söylediğini ifade eden Tanju Çolak, "Başkan Tutu ne yaptığı biliyor musunuz. Gitti benim kefil olmam dediğim Alpay Özalan'ı takımın başına getirdi" dedi.

TEK SORUMLU TUTU VE EKİBİDİR

Samsunspor'un bu hale gelmesinde tek sorumlunun Başkan Tutu ve ekibinin olduğunu söyleyen Tanju Çolak, "Çünkü kulübü sizler yönetiyorsunuz. Sizler karar veriyorsunuz. Ve transferlerden de siz sorumlusunuz. Teknik direktörler gelip geçicidir. Bugün A ismi gelir yarın B ismi. Yönetim baki kalır. Yaptığınız transferler de ortada. İstanbulspor karşısında izlediğim Samsunspor takımında ruh kalmamış. İstek ve kazanma hırsı deseniz yerlerde. Teknik olarak da çok fazla bir şey yok. Kısacası yönetim olarak artık bu kulübü yönetemediğiniz ortada" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa ALTINKAYNAK 2017-11-28 10:15:49

Samsunsporu yönetimi hocayı hep eleştirdik durduk. Sayın Tanju ÇOLAK sen verdin Samsun Spora Şampiyon olacağımız seneyi unuttuk sanma hep gözümüzün önünde ve yine Samsun spor sayesinde buralara geldin Samsun spora sen ne verdin. Herkes eleştiriyor eleştirmen için elini cebine sokacaksın. Benim desteğim bu bu işte benim de payım olsun de.

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-11-28 12:39:32

Sn.Tanju Çolak Futbolculuk donemin hariç sen Bugüne kadar Samsun spora maddi veya manevi ne gibi bir yardımın oldu da sn.Başkanı elestiriyorsun?Sn.Tutu babamızın oğlu veya yakını değildir 60-65 milyon borcu 15 milyon seviyesine getirmiş se tebrik etmek gerekmez mi?Transferde hata yapmış olabilir ama bu sn.Tutu nun kötü yönetici olduğunu göstermez. Sn.Tanju farzedelim ki Tutu ve yönetimi istifa etti veya bıraktı siz Samsun spora sahip çıkmayı taahhüt eder misiniz?

Avatar
Bilal Erdoğan 2017-11-28 23:42:08

Bu yönetimi beğenmeyenler, Samsunspor'un en borçlu olduğu dönemde neredeydiniz, ayrıca Samsun şehri şampiyonluğun kaçtığı seneyi unutmadı , eleştirmek kolay yapıcı olalım

Avatar
smsn 2017-11-28 11:12:35

eleştirmek yetmiyor o zaman basacan parayı kulüp başkanı olacaksın tanju bey..

Avatar
Ziya KUL 2017-11-28 14:09:23

Erkurt Tutu'yu tebrik ediyorum.En iyisini yapmış, tanjuya uymayarak.

Avatar
Bilal ersoy 2017-11-29 16:08:48

Samsunspor şu haliylen bile maç kazanır.pilan proğram yok maç başlıyor oyuncular kale önünde top paşlaşıyorlar

Avatar
Ahmet çankaya 2017-11-29 08:30:43

Tanju yu eleştire bilirsiniz suda bir gerçek yönetim bu işi beceremiyor. Bakan olmasaydı borç falan ödenmezdi sanki busene yine dunyanın borcunu yaptılar adam gibi bir futbolcu yok yönetim gitmeli

Avatar
HASAN SUBAŞI 2017-11-29 10:43:15

MADEM BORÇLAR ÇEVRİLECEK DURUMA GELMİŞ NEDEN GEÇEN SEZONKİ YABANCILAR ŞİMDİ TAKIMDA OYNAYAN YERLİ OYUNCULARDAN BAZILARI TAKIMI ŞİKAYET EDİYOR YİNE OUAN SİLME SIKINTISI OLABİLİR DENİYOR. NEDEN ERKUT TUTU OYUNCULARIN PARALARINI 4 AYDAN BERİ VEREMİYORUZ ERKUT TUTUNUNİYİ YAPTIĞI İŞLER ELBETTE VAR AMA ÇOK KÖTÜ YAPTIĞI İŞLERİN SAYISI ÇOK FAZLA 2 SEZONDUR YABANCI YERLİ OYUNCU TERCİHLERİ ÇOK YANLIŞ HOCA KONUSUNDADA HATALI TERCİHLERİ VAR ALPAY-ENGİN HOCA SAMSUNUN HOCALARI ASLA VE ASLA OLAMAZ OLDUĞU İÇİN BU REZALET FİYASKO DURUM ORTADA ERKUT TUTU PARASAL KONULARDA MENEJERLERE VE BİR YERLERE ÇALIŞTI TARAFTARLAR BİRAZ ERKUT TUTUYU SORGULAMALI ORTADA BAŞARI DİYE BİR ŞEY YOK BU BORÇLARI KİM NASIL ÖDEYECEK ERKUT TUTU PİSLİKLERİNİ TEMİZLEYİP ÖYLE GİTSİN