banner388

Jonathan Ayite pişman etti

Büyük umutlarla Samsunspor’a transfer edilen Jonathan Ayite, sezon başından bu yana kendisinden beklentilere bir türlü karşılık veremedi. Adanaspor maçındaki son görüntüsünün ardından Fildişili oyuncunun, bir daha forma şansının zor olduğu konuşuluyor. 

Jonathan Ayite pişman etti

Büyük umutlarla Samsunspor’a transfer edilen Jonathan Ayite, sezon başından bu yana kendisinden beklentilere bir türlü karşılık veremedi. Adanaspor maçındaki son görüntüsünün ardından Fildişili oyuncunun, bir daha forma şansının zor olduğu konuşuluyor. 

03 Nisan 2018 Salı 15:46
Jonathan Ayite pişman etti

Samsunspor Haber – Samsunspor’un Fildişili oyuncusu Jonathan Ayite, Adanaspor karşılaşmasında ki kötü performansıyla kredisini büyük ölçüde yitirdi. Sezon başından bu yana bir türlü kendisinden bekleneni veremeyen tecrübeli futbolcunun son maçlardaki görüntüsü taraftarı da isyan noktasına getirdi. 

ELEŞTRİ YAĞMURU 

Sosyal medya üzerinden Ayite’yi eleştiri yağmuruna tutan kırmızı beyazlı taraftarlar, bu oyuncunun yerine takıma daha faydalı olabilecek genç isimlere şans verilmesinden yana.  Adanaspor karşısında tüm kredisini tükettiği tahmin edilen Ayite’nin kalan 5 maçta kulübede oturması güçlü bir ihtimal olarak duruyor. 

DURMUŞ’UN DA FİKRİ DEĞİŞTİ

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş’un sürekli ‘Ayite’den faydalanmalıyız’ söylemlerinin son Adanaspor deplasmanı sonrasında değiştiği öğrenildi. Teknik direktör Durmuş’un, Pazar günü oynanacak İstanbulspor maçında Ayite’nin yerine forvette büyük ihtimalle Muhammet Beşir’e şans vereceği öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-04-03 17:11:12

Defolsun gitsin.Aldığı paralar haram olsun.

Avatar
HOROZ TUSEM 2018-04-03 19:17:58

samsunspor için keşke bu durumda olmasaydı cok üzücü bir durum dıyorum..samsunlu dostlarım beni bilirler her zaman samsunun yanındayım...oyuncu gurubu maalesef yetersız hocada oyle ama kayyuma kalmış bir külüp için bundan iyisi cok zor..ayıte bitik durumda eski ayite olsa amenna...keşke umranıye gıbı takımlar düsse ama belli kişilerin takımı düşmezler ınsAllah samsun ile kurtulmuş olarak karşılaşıp bızı yenerler...denizliden sevgi ve selamlar YOLUNUZ ACIK OLSUN..

Misafir Avatar
HOROZ TUSEM 2018-04-04 17:16:50 @HOROZ TUSEM

AJANSSPOR YORUMLARI KALDIRDI..ARTIK GIRMIYORUM... ÖZELDEN YAZMA GIBI BIR DURUMDA YOK ..BİZDE ARTIK BIKTIK BI LĞDE KALMA MAÇLARINDAN BU GÜZİDE ŞEHİRLERE YAKIŞMAYAN YERLERDEYİZ...KEŞKE YENEN ŞAMPİYON OLSA BÖYLE KARŞILAŞSAK... UMARIM İKİ TAKIM RAHAT KONUMDA OLUR., SON MAÇLAR HEP FINAL GIBI EGER ESKISEHIRI YENERSENİZ...BUYUK IHTIMAL DUSMEZ SAMSUN..İSTANBUL VE ES ES MAÇLARI FINAL GİBİ..TEKRAR SELAMLAR DENİZLİDEN.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
smsn 2018-04-04 09:13:26 @HOROZ TUSEM

horoz tusem merhaba güzel dostum ajanspordan yazışırdık.. orası kalkınca seni göremiyorum artık nerelerdesin.. nasıl irtibata geçeriz... beni hatirladinmi samsun555 nick inşAllah denizlide samsunda düşmez...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Misafir. 2018-04-03 16:25:34

Atiye nin boyuna ve fiziğine aldanmayın.Boşun önde gideni.

Avatar
Yorumcu 2018-04-03 16:57:11

Kaç hafta önce yazmıştım , bir antrenman izledim yabancıların durumu berbat demiştim

Avatar
METİN ÖZ 2018-04-03 19:04:53

BU RUHSUZ YABANCI OYUNCULARI BAY ERKUT TUTU VE BAY ALPAY ÖZALAN ALARAK SAMSUNA İHANET ETTİLER ERKUT TUTU HESABI VERMEDEN ÇOK KOLAY GİTTİ ONUN BU KULUBE HİÇ BİR FAYDASI OLMADI 3 SENE SAMSUNU ÇOK KOLAY ALDATARAK UYUTTU HANİ BU TAKIMIN BORCU AZALMIŞTI

Avatar
Caner 2018-04-03 20:01:13

Ah kone olacaktı ki tek başına takimdi

Avatar
Huseyin 2018-04-03 22:33:18

Takimdaki bütün yabancilar bir kone etmedi.yaziklar olsun.bu transferleri yapanlara da yuh olsun.bence ayitenin derhal kadro dışı birakilmasi lazim bundan bi b.k olmayacagi belli

Avatar
Cengiz 2018-04-03 23:28:16

Ayite'yi oynatmak takımı bir kişi eksik oynatmak demektir. Taraftar çıkıp oynasa Ayite'den daha faydalı olurdu takıma.