banner388

İstanbul Hatırası

Samsunspor, Eyüpspor deplasmanından çok önemli bir galibiyet çıkardı. Kırmızı beyazlılar, bu 3 puanla zirve yarışındaki iddiasını da ortaya koymuş oldu. 

İstanbul Hatırası

Samsunspor, Eyüpspor deplasmanından çok önemli bir galibiyet çıkardı. Kırmızı beyazlılar, bu 3 puanla zirve yarışındaki iddiasını da ortaya koymuş oldu. 

23 Eylül 2018 Pazar 11:04
İstanbul Hatırası

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta yer alan Samsunspor, geçen hafta sahasında aldığı 3-0'lık Sancaktepe yenilgisini Eyüpspor galibiyetiyle bir anlamda telafi etti. Zorluk derecesi yüksek müsabakaya taraftarlarının desteği altında başlayan kırmızı beyazlılar, 90 dakika sonunda sahadan İrfan Başaran ve Bahattin Köse'nin golleriyle 2-0 galip ayrıldı. 

ZİRVEYE ADIM ADIM 

Kırmızı beyazlılar, bu galibiyetle ligde puanını 7'ye yükseltti. Sıralamada 6.durumda bulunan kırmızı beyazlı ekibin fikstür avantajı da gözlerden kaçmıyor. Hafta içi oynayacağı Diyarbakırspor kupa maçının ardından sahasında Ankara Demirspor'u konuk edecek Samsunspor, bir sonraki hafta ise deplasmanda Niğde Belediyespor'a konuk olacak. Daha sonra ise yine sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak. 

GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKIN

Samsunspor, bu üç maçta 9 puan çıkarabilirse büyük ölçüde zirveye ortak olacak. Kırmızı beyazlı taraftarlar, takımlarının yakalayacağı galibiyet serisi sonrasında liderlik koltuğuna oturacağına yürekten inanıyor. Teknik direktör Taner Taşkın, "Lige ağırlığımızı koymaya başladık. İnşallah bundan sonraki haftalarda hem futbol hem de skor anlamında taraftarlarımızı mutlu edeceğiz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dikkat 2018-09-23 13:18:43

Aynı şekilde 1 maç kazanınca havaya girmeler hafta içi baklava servisleri avm lerde taraftarla foto muhabbetleri takıma birşey kazandırmaz bu işleri şampiyon olunca yaparsınız Yeterince zamanınız olur o zaman

Avatar
Hasan Mete 2018-09-23 11:44:29

Maçlara çıkarken hocanın takımda hatalı oyuncu tercihleri var. Yeni alınan oyuncular oynayacak diye bir kural yok geçen seneden bu takımda Erkan-Oğuz,Enes,Ercan,Muhammet var bunlar iyi ise hoca bunlara öncelik tanımalı takımda çok fazla aynı özellikli oyuncu sayısı çok fazla İrfan-Kubilay aynı özellikli oyuncular aynı anda ikisi olursa zor oluyor. Bu takımda Erkanı-Oğuzu yedek bırakmak haksızlıktır. Samsunun en büyük eksikliği orta saha çok yetersiz sahada mücadele gücümüz çok yetersiz hala bir takım oyunu yok inanın işimiz çok zor. Sariyer,Sancaktepe çok iyi takım oyunu oynuyor. Bu iki takımda şu anda bizden çok ama çok iyi takım olmuşlar.Taner hoca neden Samsunu şu ana kadar takım yapamamış.Bu oyuncular kaç aydır birlikteler.