banner388

İlk 11 değişiyor

Samsunspor'da teknik direktör Alpay Özalan, ilk 4 maçta elde edilen beklenmedik başarısız sonuçların ardından Jonathan Ayite, Samed Hakan, Ahmet Cebe gibi isimleri ilk 11'de oynatma kararı aldı. 

İlk 11 değişiyor

Samsunspor'da teknik direktör Alpay Özalan, ilk 4 maçta elde edilen beklenmedik başarısız sonuçların ardından Jonathan Ayite, Samed Hakan, Ahmet Cebe gibi isimleri ilk 11'de oynatma kararı aldı. 

12 Eylül 2017 Salı 21:20
İlk 11 değişiyor

Samsunspor Haber - Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Samsunspor'da ilk 4 maçta alınan beklenmedik sürpriz puan kayıpları can sıkmaya başladı. Puan kayıplarının yanı sıra futbolunda tatmin etmemesi teknik direktör Alpay Özalan'ı kadroda zorunla değişiklik yapmaya sevk ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin genç teknik direktörü Özalan, takımının kötü istatistiğinin ardından yeni transferler Jonathan Ayite, Samed Hakan, Ahmet Cebe gibi isimleri cumartesi günü oynanacak Altınordu karşılaşmasında ilk 11 de sahaya süreceği öğrenildi. 

OYUNCULARINI UYARDI 

Cumartesi akşamı oynanacak zorlu ve bir o kadar kritik Altınordu müsabakası öncesinde kadro konusunda teknik ekibiyle sürekli toplantı halinde olduğu öğrenilen teknik direktör Alpay Özalan'ın bu maçla beraber ligde bir galibiyet serisi yakalama hesapları içinde olduğu iddia edildi. Bu akşam yapılan antrenman sonrasında oyuncularına Altınordu karşılaşmasının önemini anlatan teknik direktör Özalan, maçın kazanılması yönünde oyuncularına gerekli uyarılarını yaptı. Samsunspor, cumartesi akşamı oynanacak müsabakada sahasında ilk galibiyetini almak istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporİLK 11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Ozcan 2017-09-12 22:41:40

Alpay hoca birazcık futboldan anliyorsa Furkan,Abdülkerim,Ahmet Cebe,Ömer Kandemir.Erkam recber,Kenan Karisik.,Ramazan,Gökay,Ayite,caglar ve cubike ilk onbirini sahaya sürer.Bunların arasına Ufuk ve son transfer Samet Hakan da girebilir.Bizden söylemesi.

Avatar
Cemalettin Ozcan 2017-09-12 22:44:53

Defansimizda Kaleci Furkan dan sonra Banko isimlerden biri de Hasan dır.