banner388

Futbolcular kahvaltıda buluştu 

Kırmızı beyazlılar, zorlu Pendikspor maçı öncesi düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 

Futbolcular kahvaltıda buluştu 

Kırmızı beyazlılar, zorlu Pendikspor maçı öncesi düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 

27 Ekim 2022 Perşembe 13:05
Futbolcular kahvaltıda buluştu 

Samsunspor Haber - Samsunspor, Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynayacağı zorlu Pendikspor karşılaşması öncesinde moral kahvaltısında bir bir araya geldi. Teknik ekip, futbolcularla birlikte İcra Kurulu Üyelerininin de hazır bulunduğu kahvaltıda kırmızı beyazlı oyuncular, stresten uzak güne pozitif bir şekilde başladı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Pendikspor karşılaşmasıyla birlikte güzel günlerin geleceğine inandığını söyledi. Samsunspor, birlikte yapılan kahvaltının ardından Nuri Asan Tesisleri'ne geri döndü. Futbolcuların son derece keyifli görüntüleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2022-10-27 13:21:19

Zıkkımın kökünü yesinler ruhsuz zavallılar maçdan soğuttular insanları futbol zevkimizi öldürdüler haram olsun şu seyirciye yazık aldığınız parayı hakedin çoçuğunuz boğazından geçen her lokmada bu seyircinin hakkı var adam gibi çıkın mücadele edin

Avatar
takipçi 2022-10-27 14:11:34

sonerim be adam adam. yapılan karalamalar ve eleştirilere rağmen adam gibi bir duruş sergileyen soner kardeşime selamlar.

Avatar
soner 2022-10-27 16:07:47

sen yeme soner sen saç baş yaptır sakız çiğne bol bol