banner388

Fuat Çapa: “Bu oyun ile puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz”

Bursaspor maçından 1-1’lik beraberlikle ayrılan Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, güzel oynamalarına rağmen puan kaybettikleri için çok üzgün olduğunu söyledi. Maç sonu basın toplantısında çok önemli bir maçta 2 puan kaybettiklerinin altını çizen Fuat Çapa, önemli açıklamalarda bulundu.

Fuat Çapa: “Bu oyun ile puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz”

Bursaspor maçından 1-1’lik beraberlikle ayrılan Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, güzel oynamalarına rağmen puan kaybettikleri için çok üzgün olduğunu söyledi. Maç sonu basın toplantısında çok önemli bir maçta 2 puan kaybettiklerinin altını çizen Fuat Çapa, önemli açıklamalarda bulundu.

12 Şubat 2022 Cumartesi 00:39
Fuat Çapa: “Bu oyun ile puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz”

“Bu oyun ile puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz”

2 puan kaybettikleri için çok üzgün olduklarını dile getiren Fuat Çapa, “İç sahadaki karşılaşmaya iyi hazırlanmıştık. Tomane ve Fofana’nın yaşadığı rahatsızlık bizde endişe oluşturdu. 2’si de maça son anda yetişti ve çok iyi oynadılar. Bursaspor’un nasıl oynayacağını biliyorduk. Geriden topu aldığımızda geçişleri iyi yapmamız gerekiyordu. İlk devre golden önce çok net pozisyonları değerlendiremedik. Devreyi 1-0 önde kapattık. İkinci devre daha çok pozisyona gireceğimizi düşünüyorduk. Oyun olarak benim futbol anlayışıma göre bir maçta bundan daha fazla pozisyona girme şansınız yok. Rakibin attığı gol de bizi cezalandırdı. Bu kadar gol kaçırırsanız, böyle bir gol yiyebilirsiniz. Oyuna hamle yapmak için Tomane ve Fofana’nın durumuna göre temkinli davrandık. Maç içinde Osman ve Alaaddin değişiklik istedi. 2 oyuncunun soru işaretli olması ve 2 oyuncunun değişiklik istemesi hamlelerimizi geriye doğru itti. Yeni transferler daha fazla süre alamazdı. Kayamba az süre de alsa olumlu işler yaptı. Ensar son dakikalarda arzu ve istediğini gösterdi. Savicevic ile ilgili neden oynamadığını düşünen varsa Savicevic, Kovid-19 dolayısıyla takımdan uzun süre uzak kaldı. 5-6 hafta takımdan ayrı kaldı. Bunu kapatmak kolay değildi. Bugün iyi oynayıp kötü sonuç aldığımız için değişik yorumlar olabilir. Kötü oynayıp kazansak daha iyi yorumlar olabiliyor. Bugün bizi üzen skor oldu. Bu pozisyonları daha iyi değerlendirmek için çok çalışacağız. Salı ve Pazar günü maçlarımız var. Bu oyun ile puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz” dedi.

Kaynak:İHA

Son Güncelleme: 12.02.2022 00:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2022-02-12 09:40:46

Hoca.. Bursa bizden iyi oynadı.. Onlarda takım oyunu var iyi golcüleri yok.. bizde kuvvet var takım oyunu hele hele orta saha hiç yok...yenilenilelim

ama güzel futbol olsun hocam...seyretmekten zevk alalım....

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2022-02-12 10:41:43

KAYAMBA 90 DAKİKA OYNAMALI

Avatar
Dede 2022-02-12 08:50:43

Biz farklı bir takımı seyrettik yoksa çapamı bu takım futbol oynamıyor senin santrafor un orta sahada fofana dışında top taşıyan driplink yapan biraz yasin başka adamın yok kaleyi tutan kaç şutun varda bu oyunla yazık olmuş bursa nerede ise 3 puanı alacaktı bu gidişle seyirciye gelmeyecek. Koşayok al ver bekle.

Avatar
Nuri sarı 2022-02-12 10:09:00

Hoca defans bitik üstüste iki top yapamadık,bireysel bir iki top yapanoyuncular vardı onlarda sahada gezdiler,iyi oynadık diyorsun ama boş yapma lütfen,ikinci yarının sonuna doğru alacağına oyunları 65 dakikadan sonra alsan etkili olabilirdi bence bizşmkiker sadece yorum ama şu bir gerçek hasan ,tomane ,yasin bunlar 65 dakikalık oyuncu,saviçeviç 70 dakikalık oyuncu,Osman ve shelton bateo uyum sorunu var yunusda penformans düşmesi var dinlendirmen isabetli olur.

Avatar
Samsunlu gurbetçi 2022-02-12 10:58:14

Dün akşam ki maçı Karantina da hasta yatağımda izledim. Bir Samsunlu olarak Fofananın o çabası o çalışkanlığı takım bence iyiydi. Sadece şansızdık.inlAllah bu takım. Süper lige çıkacak.

Avatar
Cemo55 2022-02-12 12:48:35

Hocam biz bu oyunu hiç begenmedik,rakibi üzerimize gelmesi için adeta davetiye gönderdik.
Böyle oynarsak kazanamayiz.Bir Tek Fidana ve Tonane ile bu gemi yürümez.Kayamba yi neden geç aldın???

Avatar
55 2022-02-12 14:09:39

Hoca sen gereğini yaptın ama futbolcular yapmadı.

Avatar
muzaffer 2022-02-12 15:58:39

hoca maçın bitimine 5 dakka kala oyuncu değiştirmek niye adam ısınmadan oyun bitti bumu senin drektörlüğün bilmniyorsun bu işi bırak