banner388

Erzurum'u yen  yarışa ortak ol 

Genel Kaptan Cenk İşler, "Biz 2 haftadır puan kaybediyoruz, rakipler de puan kaybediyor. Bu, ligin ne kadar sürprizlere açık olduğunu gösteriyor. Bizim rakiplerimizle oynayacağımız maçlar çok önemli hale geldi. Özellikle bu hafta çok önemli" dedi. 

Erzurum'u yen  yarışa ortak ol 

Genel Kaptan Cenk İşler, "Biz 2 haftadır puan kaybediyoruz, rakipler de puan kaybediyor. Bu, ligin ne kadar sürprizlere açık olduğunu gösteriyor. Bizim rakiplerimizle oynayacağımız maçlar çok önemli hale geldi. Özellikle bu hafta çok önemli" dedi. 

09 Mart 2022 Çarşamba 12:37
Erzurum'u yen  yarışa ortak ol 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, bu hafta sonu deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile çok kritik bir müsabakaya çıkacak. Maçla ilgili hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekipte sakatlıkları sebebiyle Alaaddin ve Cihan bu karışılaşmada forma giyemeyecekler. Genel Kaptanı Cenk İşler, üst üste aldıkları 2 mağlubiyetin ardından rakipleriyle oynayacakları maçların çok önemli hale geldiğinin altını çizdi. Ligin bitmesine 10 hafta kala play-off potasındaki rakiplerle oynayacakları maçların daha da önemli olduğunun altını çizen Cenk İşler şunları söyledi: 

DAHA 10 MAÇ VAR

“Hiç beklenmedik 2 mağlubiyetin ardından bu durum camiamızı ve bizleri çok üzdü. O maçlara çok fazla takılmadan hatalardan ders çıkartılması gerektiğini düşünüyorum. BB Erzurumspor maçı, play-off hattına yakın kalmak için önemli bir maç. Moralleri yüksek tutmak gerekiyor. Futbolcular da kendi sahalarında kaybettikleri ve 4 gol yedikleri için çok üzüldüler. Bir an önce o üzücü haftayı geride bırakmamız gerekiyor. Biz 2 haftadır puan kaybediyoruz, rakipler de puan kaybediyor. Bu, ligin ne kadar sürprizlere açık olduğunu gösteriyor. Bizim rakiplerimizle oynayacağımız maçlar çok önemli hale geldi. Özellikle bu hafta çok önemli. Erzurumspor ile aramızda 5 puan var. Puan farkını 2’ye indirmemiz çok önemli olacak. En azından kaybetmememiz gerekiyor ki fark daha da açılmasın”.

Son Güncelleme: 09.03.2022 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mendes 2022-03-09 17:05:58

tomane de olmasa bittik, adam her mevkide görev yapıyor

Avatar
Cemalettin Özcan 2022-03-09 13:29:38

Samsun spor hiç umut vermiyor,artık Samsun sporun maçlarını da stresten izleyemez olduk çok yazık.
Erzurum'u deplasmanda yenmesi çok zor ama imkansız da değil ama bizim takımda ruh kalmamış.

Avatar
burak 2022-03-09 16:22:47

güldürmeyin ALLAH Aşkına Hangi Yarişa ortak olacağiz?

Avatar
ASLAN ASLAN 2022-03-09 22:36:13

ANDERSENDEN MASALLAR. YERSEN.

Avatar
Çelik Kaptan 2022-03-10 12:10:41

en kritik haftalarda rakipler kaybedince arayı kapatmak yerine puanlar kaybettik. Hele kendi sahamızdaki puan kayıpları felaket. Ümidimiz hep var playofa kalarak bu sene şampiyon olacağız.

Avatar
Ercan55 2022-03-10 13:34:47

Cenk abimizin bahsettiği yarış kümeye düşmeme yarışı arkadaşlar. Aşağısı koptu geldi.adamlar hergün doğum günü pastası kesmekten parti yapmaktan ligin bittiğinin daha yeni farkına varmışlar bu saatten sonra şampiyon olamayacağımıza göre küme düşmeme yarışı. Helal olsun sizlere bi samsun sporun maçlarını izliyorduk artık sinir sitresten maçda izlemez olduk. Takıma bi faydanızda olmuyor. Siz takımın anca kanını emin durun. SAMSUN SPOR sizin için bi işyeri olmuş artık. Milletin hevesiyle oynayıp durmayın. Gidin yerinize takıma faydası olacak kişiler gelsin. Seneyede inşAllah çöp yaralı sakat ruhsuz topcular alacağınıza alt yapımızdaki samsunun kendi çocukları oynasında daha iyi faydası olur bence.

Avatar
Akif 2022-03-12 12:53:58

Masal anlatma Geldiğin günden berli şu takıma nokta kadar bir katkın oldumu.....

Avatar
Sadi 2022-03-12 15:26:56

Bu defansa çözüm bulunmadıkça başarı geleceğini inanmıyorum recep ve berk oynamali