banner388

Ertuğrul Sağlam: "İlk yarıyı çöpe attık"

Samsunspor– Afjet Afyonspor karşılaşmasının ardından, takımların teknik direktörleri maçı değerlendirdi.

Ertuğrul Sağlam: "İlk yarıyı çöpe attık"

Samsunspor– Afjet Afyonspor karşılaşmasının ardından, takımların teknik direktörleri maçı değerlendirdi.

09 Şubat 2020 Pazar 17:42
Ertuğrul Sağlam:  "İlk yarıyı çöpe attık"

Samsunspor, kendi sahasında ağırladığı Afjet Afyonspor’u 2-0 yenerek, 55 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Maç sonrasında ki basın toplantısında, Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, mücadeleyi değerlendirdi.

Ertuğrul Sağlam: "İlk yarıyı çöpe attık"
Önemli bir 3 puanla sahadan ayrıldıklarının altını çizen Ertuğrul Sağlam, “İlk yarıda gol attıktan sonra daha iyi oynamamız lazımken, topu rakibe verdik. 2. bölgede savunma yapmaya çalıştık. Pozisyon üretmekte zorlandık. Koskoca ilk yarıyı buruşturup, çöpe attık. 2. yarı topa daha fazla sahip olup, oyunu rakip alana yıkmamız gerekiyordu. Bunu 55. dakikadan sonra yapmaya başladık. Kazandığımız için mutluyuz. 2. yarıdaki oyun da bizi daha çok mutlu etti. Final paslarını iyi atamadığımız birkaç pozisyon var. Onları değerlendirebilsek, golü daha erken atabilirdik. İlk yarıyı sorgulayıp, 2. yarıdaki oyunu devam ettirmemiz gereken bir durum söz konusu. Amacımız, Manisa FK maçına önde gitmekti. Rakibi, kazanma zorunda olduğu bir maçı oynatmayı hedefliyorduk. Baskı altında bir maç oynatmamız gerekiyordu. Şimdi bu şekilde oraya gideceğiz. Bu maç için çalışmalarımız yarından itibaren başlayacak” şeklinde konuştu.

Ferruh Özgün: “Bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyorduk”
İlk yarı daha iyi top oynadıklarının altını çizen Ferruh Özgün ise, “Samsunspor, iyi bir takım. Bizim de play-off hedefimiz var. 8. sıradaydık. Buradan puan ya da puanlar almak istiyorduk. Play-off potasının içinde olmayı hedeflemiştik. Oyunun başında ve sonunda yediğimiz gollerle 2-0 mağlup olduk. Afyonspor, iyi bir takım. Bugün dönem dönem iyi oyun gösterdik ama genelde 3. bölge geçiş oyunlarını iyi yapamadık. Samsunspor’da geçiş oyununu iyi yapamadı ama golleri zamanında buldu. Onları da tebrik ediyor ve şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak Yüksel 2020-02-10 02:00:58

Hocam çöpe attık dediğin oyunu haftaya manisada sergilersek manisa bizi çarpar gönderir.takımda şampiyon olduk havası ve rehaveti var bu gözle görünüyor.guido ve baho bugün 11 de başlamalıydı ki başlasalardı skor konusunda daha üretken olabilirdik ilk yarı.manisa maçı mental ve fizik olarak içinden çıkılması gereken bir maç.kendi güneşimizi kendimiz keseceğiz tabiri caizse.yendiğimiz zaman psikolojik üstünlüğüde elimize geçirmiş oluruz.manisayı yen arkana bakma daha sonra.

Avatar
Halim. Albayrak 2020-02-09 21:32:46

Hocam takım iyi oynamıyor tarsus ve afyon beceriksiz diler inşAllah manisada onlar gibi olur yoksa 8 yeriz

Avatar
Remzi 2020-02-09 20:58:23

Samsunda Futbol yok Mücadele yok Haftaya Manisa bunları perişan eder.....

Avatar
kadro 2020-02-10 09:13:57

ilk 11 eski kadro iyiydi. daha fazla pozisyon buluyordun guido ve atabey ile başlasan

Avatar
Metin55 2020-02-10 08:05:46

Hocam,malesef Samsun Gazete Köşe Yazarları uyarıyor,Taraftarlar uyarıyor her hafta rakipler çok Gol pozizyonuna giriyor her hafta ders çıkaracağız diyorsunuzda neden hala önlem alamıyorsunuz bu oyun mantığı ile Manisa bizi darmadağın edecek rakiplerimizin atamadığı Golleri Manisa atacak sizinde Karizmanız çizilecek son uyarı yine size