banner388

Eroğlu: "Telafi edeceğimiz son bir maç kaldı"

0-0 berabere tamamlanan Bodrumspor maçının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Telafi edeceğimiz son bir maç kaldı" ifadelerini kullandı.

Eroğlu: "Telafi edeceğimiz son bir maç kaldı"

0-0 berabere tamamlanan Bodrumspor maçının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Telafi edeceğimiz son bir maç kaldı" ifadelerini kullandı.

17 Aralık 2022 Cumartesi 18:56

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu maçla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Kazanmaya geldiğimiz deplasmandan berabere kaldığımız için üzgünüm. Zor bir deplasman bunun farkındayız ama iç saha dış sahada oyun gücümüzle rakibe karşı sağlayacağımız bu performans bizim için iyidir önemlidir ama istediğimiz gibi gelişmedi. Maçın ilk yarısındaki oyundan çok memnun değilim. Savunmada belki rakibe çok pozisyon vermedik ancak biraz daha hücumda etkili olmamız gerekiyordu. Rakip savunmayı ön planda tutarak çalıştığı bir oyun oynadı. Onlarda ne kadar bize saygı duydukları anlamına geliyor. Bizim ikinci yarıdaki oyunumuz kazanmak için yaptığımız hem hamleler hem de oyun içerisindeki tempomuzu artırmak daha çok pozisyona girmemizi sağladı. Ama değerlendiremedik. Belki o pozisyonlardan birini değerlendirseydik olay daha farklı olabilirdi. İki takımda centilmence mücadele etti. Hakemimiz bu centilmen mücadelede bence kolay maç yönetti. Maç berabere bitti ama kazanmamız gereken bir maç diye söyleyebilirim. Bodrumspor'un centilmence mücadele etmesinden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki haftalarda onlara da başarılar dilerim. Kazanma ritmini tutturmamız gerekiyor. Oyun gücümüzü daha da artırmamız gerekiyor. Bunun için daha çok çalışmalıyız. Telafi edeceğimiz belki son maç kaldı, ilk yarıyla ilgili. Kendi sahamızda kazanarak ilk yarıyı bitirmek istiyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2022-12-17 20:25:01

Hüseyin hoca senlik bir şey yok maçı izledim tv den futbolcular çok hatalı amatörce oynuyorlar bu oyunculardan bir şey olmaz bu takım süper lige çıkamaz Nokta.

Avatar
Adil Saka 2022-12-18 10:15:38

Söylediğimiz yazdığımız gibi,Samsunsporlu oyuncularda süper lige çıkacak kapasite istek arzu ruh yok.Bodrum maçında amatörce oyun çaresiz hoca. Kandırdıkları Başkan taraftarlara çok yazık

Avatar
Çağrı 2022-12-19 10:14:12

Herkes bize çalışıyor. Bir tek bizim futbolcular beceremiyor bu işi, Paslaşamıyorlar.Orta sahada bu hafta Ali Kağan bitikti ama hoca Celil'i oyundan aldı. Orta sahaya iki takviye şart. Şöyle ayakları çok iyi oyun zekasına sahip oyunculara ihtiyaç var. Yoksa süper lig hayal.

Avatar
Murat Saglam 2022-12-17 22:34:09

Kazanma ritmini tutturmam lazım.Oyun gücümüzü artırmam lazım. Daha çok çalışmam lazım. Ben bunları yaparım, siz rahatınıza bakın.

Avatar
Metin55 2022-12-18 10:17:55

Hoca telafi edeceğiz,iş kazasıiyol kazası,çok istedik,bir puana çok üzüldüm diye diye sezon sonu başarısız bitirecek.Sezon sonu çok istedik seneye inşAllah deyip gidecek.

Avatar
Ali55 2022-12-18 15:37:24

Hocam insAllah Böyle devam edersin, sana güvenimiz sonsuz… Bu Sene olmicak olsada samsunsporumuz seninle iyi isler basarscagindan eminim… takimi sen kurmadin, kötü bir baslangic sonrasi takimin basina geldin, elindeki oyuncular cok kaliteli degil Ona Rahmen cok potansiyal yarattin…. Hocam Moral bozmak yok yola devam….

Avatar
şenol 2022-12-18 12:45:43

Hüseyin hocam senin yapacağın birşey yok Bu Kadroyla bu kadar Daha Fazlası olmaz Senin Forvet diye oynattığın o iki yabancının çok daha iyleri samsun Amatörde var onun için boşuna debelenme Bu Takım ilk Altıya bile Kalamayacak....

Avatar
Erhan 2022-12-18 13:00:11

Hüseyin hocam sana güvenimiz sonsuz, son Adana maçını alıp, gerekli transferler ile ikinci yarıya başlayarak hedefe ulaşacağımız düşüncesindeyim.