banner388

Erkurt Tutu: Aday olmayacağım

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu’nun 27 Aralık’ta yapılacak olağanüstü kongrede aday olmayacağı artık kesinlik kazandı.

Erkurt Tutu: Aday olmayacağım

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu’nun 27 Aralık’ta yapılacak olağanüstü kongrede aday olmayacağı artık kesinlik kazandı.

19 Aralık 2017 Salı 17:48
Erkurt Tutu: Aday olmayacağım

Samsunspor Haber – Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu’nun 27 Aralık’ta yapılacak olağanüstü kongrede aday olmayacağı artık kesinlik kazandı. Tutu’nun adaylık konusunda aldığı bu nihai kararını yarın Valİ Osman Kaymak ile yapacağı görüşmede  dile getirecek. Başkan Tutu’nun yönetime aday olacaklara her türlü kolaylığında sağlanacağını açıkladığı iddia edildi.


VALİ KAYMAK İLE GÖRÜŞTÜ


Maddi ve manevi anlamda büyük zarar gördüğünü ve şehrin özellikle de taraftarların kendisine gösterdiği tepkilerin artık dayanılmaz olduğu yönünde yakın çevresine dert yandığı ifade edilen Başkan Tutu’nun verdiği kararından kendisini kimsenin döndüremeyeceğini söyledi. Şimdi tüm gözler yaklaşan kongre öncesi kimin aday olarak çıkacağına odaklanmış durumda. 


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 20.12.2017 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Oz 2017-12-19 20:05:58

Valimiz sehirde ve sehir dışındaki iş adamlarından ortak bir yonetim oluşturmalı olmuyorsa Buyuk şehir alsın baska care yok kaleci haric tum yabancılar gonderilmeli

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-19 21:04:48

Sn.Tutu nun Samsun spora maddi anlamda çok faydası olmuştur. Hakkini teslim etmeliyiz.Transferler de yanılmış olabilir oda bu işlerde görevlendirdiği yardımcılarının beceriksizliği dır. Kendisine Tşk. Ederiz.

Avatar
smsn 2017-12-20 11:28:15

emin kar felan lafı duyyorum aman sakın gelmesin..

Avatar
Mustafa 2017-12-20 13:04:42

Simdi erkut tutu aday degil simdi istemiyenler aday olsunlar.bu isler kolay degil .simdi ne olacak.simdi kina yakin.